Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
most kezdődik el

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
most kezdődik el

http://www.youtube.com/watch?v=lel42g13BHQ&feature=mfu_in_order&list=UL
08:mp, imádom ezt a mosolyt,csillogó szemet:)))

ezen látszik is csabi, aki mellettünk állt, de magamat nem sikerült felfedezni. pedig rengetegszer mutatták a környékünket a dvdn..

ma voltam gyászmisén. szörnyű volt.. új pap van és.. uhh. egyetlen pozitívum, hogy idézte azt a sort, ami a katona imájában is benne van: "nem vagyok rá méltó, hogy a házamba lépj, de csak egy szóval mondd, és meggyógyul a lelkem" - ahogy tisztul a kép, azonnal enyhül a gond.

egyébként így kerek perec szó esett a homokosok házasságáról is. amitől kicsit kikerekedtek a szemeim. volt némi politizálás is. minden nem odavaló dolog. és semmi személyes, ami megérintett volna.. olyan szófordulatokat használt, amit én nem vártam volna egy templomban, egy paptól.. ilyen imitt, amott.. nem jut most több eszembe, de én gáznak éreztem.. nem mintha azt várnám el tőlük, hogy fennkölten fogalmazzanak, de például egy gyászmisén valahogy másképp. mondjuk ő nem ismerte a papámat, így kb hidegen is hagyhatja a dolog.
én meg abban hiszek, hogy nem kell gyászmise ahhoz, hogy sírva fakadjak. hogy fájjon. hogy gondoljak rá. hogy hiányozzon. és nem hiszem, hogy 2 évvel a halála után még itt keringene a lelke és érne valamit a "gyászmise".. amint meghalt, felkerült a mennyországba, és minden ezutáni dolog fölösleges.. szerintem. persze amit én gondolok, nem biztos, hogy úgy is van, de nem tartom valószínűnek, hogy a rutinból, előre megírt szöveggel elmondott imák evés előtt, vagy a templomi mormolás, felkelés, leülés, felkelés többet érne, mint az igaz hit és remény Istenben.. ezeket csak azért találták ki, hogy legyen mit követni, ne kelljen magunkba nézni, csak csinálni automatikusan, amit a többiek.. engem ettől kiráz a hideg.. a művirágok a templomban, a csicsás szobrok, aranyszínűre festett hangszórók.. csöppet morbid.. szerintem Isten ezerszer szívesebben van egy szegény, fázó ember mellett kint a hidegben, mint ilyen túlcicomázott és mű templomban. szobrok.. az átszögelt lába és tenyere nem vérzik, de az oldalán van egy vágás, ami igen. logikus.. na mindegy, nem részletezem tovább a kis elvont nézeteimet.. nekem nem a hittel van a bajom, hanem azzal, hogy mindenkit be akarnak tuszkolni egy egyházba, mert különben az ember már nem is "hívő" vagy "keresztény".. . . . ezerszer szívesebben énekelek el egy hillsong számot, mint ezeket a szörnyű énekeket...... na ennyit erről.. tudom papa, hogy nem haragszol ezért, mert te sem hittél ezekben a hamis dolgokban.


hűha : "hát inkább énekelgetek meg gitározgatok csak neked egy padon a parkban, mint, hogy oda menjek. (:
sajnos az másról szól....
és ha ezt csinálnám még szívből is jönne. (: "

nem tudom, mi lelte, de ma magától rám írtO_o

na elmegyek fürcsizni. :DD leszel még?
vagy mész alukálni?

attól függ, mi a fürdési rekordod (:
és meg tudod-e dönteni

akkor próbáljuk meg. :D:D addig is adok egy puszit, hátha hátha...
na pill puszi



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat