Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
(a walk to) remember

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
(a walk to) remember

elfelejtettem este évelemzést írni.. most 1:10 van és nem tudok aludni, úgyhogy elkezdem:) berakogatom közben, hogy mit hallgatok.

http://www.youtube.com/watch?v=3U0t0aLyiU0&feature=youtu.be

nem olyan könnyű. emlékezni. ha végig olvastam volna a 2011-es bejegyzéseimet, akkor jobban menne. volt sok szép percem, és rengeteg rossz is.

tavaly ilyenkor már nagyban paráztam a vizsgák miatt:) itt volt a maci, csináltam pizzát, sétáltunk egyet, azt hiszem, le a mamához. ma is írt, kis aranyos:) 12 évig voltunk osztálytársak:) kicsit bolondos, legalább annyira anime és mangafüggő, mint amennyire én Ákos:) és ezzel mindig kiakasztott minket, de azért nagyon szeretem:) ő volt az, aki megmaradt velem bulimentesnek stb, és erre nagy szükségem volt. hogy ne legyek teljesen egyedül.. na visszatérek az évhez. szóval, lenyomtam 14 vizsgát, uv nélkül. aztán jött a második félév, tele kihívásokkal, csak hogy nagy balázst említsem..:D a születésnapomon vizsgáztam, ráadásul csak hármast kaptam, másfél órát aludtam. nagyon hosszú volt az a vizsgaidőszak.. aztán mentünk görögbe. pont ma mondta anya, hogy a zsolti (rokon) telefonált, hogy Ákos megy a tv-be, kapcsoljam be:)) nyáron pedig dinnyehéjból kivágtam, hogy Ákos, meg úgy állandóan beszédtéma volt. és ő meg azt hitte, hogy Ákosnak hívják a barátom:DDDDDDD jó volt az a két hét, bár egy hétig nem tudtam fürdeni, mert janis úgy felrúgott, hogy lerokkantam, de úgy igazán..:D viszont összebarátkoztam velük, és Alexszel azóta is szoktam beszélgetni, mondhatni ő lett a legjobb görög barátom:) pedig néha az angol hátráltat a gondolatkifejezésben:D voltam életem első eltés edzőtáborában, és jó volt nagyon:) oké, nem volt olyan kemény, mint anno a tolnaiak, de mi főztünk, és rengeteg vicces emlékem van arról a hétről:)
májusban Ákos koncert <3 ..

lett új lakótársam pesten, és kezdődött a harmadik félév. gyilkos ám. de legalább lettek új barátaim:) a number5 pedig maradt ugyanolyan jó kis társaság, egyszer voltak nálam egy filmezésre hárman, ami ugyan "beszélgetésbe torkollott"..:D volt egy viszonylag jó karácsonyom, sok szeretettel.

ezek a jó dolgok.

de ebben az évben törtem végleg ketté. vagy inkább darabokra. amióta egyetemista vagyok,és pesten élek, furán érzem magam, olyan "egyedül".. ezt nem tudom megmagyarázni, de ha ez nem lett volna elég, akkor kaptam életem második és harmadik legnagyobb pofonát (az első Papa volt..). nem írhatom le őket, és talán soha senki nem is fogja megtudni. de éppen ezért, mert egyedül voltam a gondokra, egyedül kellett megbirkóznom velük, tanácsok nélkül, támaszok nélkül, nagyon nehezen ment. a családomon kívül a két legfontosabbnak gondolt ember vert át. mindegy, hogy mivel.. talán egy pszichiáter kellett volna nekem, nem tudom. egy teljesen semleges ember, akivel beszélhetek róla. mert ugye pont azokkal osztottam meg volna az érzéseimet, akik keltették bennem azokat. az egyiken már mondhatni túl vagyok. vagyis mindkettőn túlléptem már, csak. valahogy mindegyik továbbél bennem valamilyen formában. az egyik sokszor eszembe jut, csak igyekszem nem tudomást venni róla. a másikat pedig csak szimplán nem értem. mert még ahhoz sem volt bátorsága, hogy normálisan leírja, mi van, mi volt, miért tette ezt velem. mert az életemnek azt a korszakát lopta el, tette fájdalmas emlékké, aminek a legszebbnek kellett volna lennie. és még csak nem is ez a legrosszabb. hanem az ellopott bizalom. az a hatalmas bizalom, amit azokba vetettem, akiket igazán szerettem. és pont ők éltek vissza vele. most hogy adjak másoknak? hogy bízzak meg feltétlenül másban? kiszolgáltatottnak fogom érezni magam, ha megint annyit adok magamból, mint régen. és ha megint eldobnak vagy átvernek.. persze, túlélem:) csak már annyit sírtam életemben, hogy ez már nem hiányozna.

http://www.youtube.com/watch?v=1JsyIdWFnLA

kik tartották bennem akkor a lelket? vicces,igen, de a zene. Ákos. Marty. Trevor. Jon. de főleg marty. a számaiban annyi ezer kisírt könnycseppem van már, hogy attól is felszabadul a lelkem, ha csak hallgatom:) köszönöm <3

http://www.youtube.com/watch?v=8Igemp1fZvk

amúgy én már teljesen elhittem, hogy ezek után soha senkinek nem fogok megnyílni. soha senkit nem fogok szeretni. soha senkiért nem fogok hajnalig fent lenni. várni hiába. senkiért nem fogok újra a géphez rohanni. úgy decemberig még így is volt. aztán..

http://www.youtube.com/watch?v=P2jPQa0-3cg

habár nem pont erről szól, de a szövegét akár én is mondhatnám:) im strong enough ive always told myself, i never want to need somebody else.. BUT ive already fallen from that hill, so I'm droppin that guard here's your chance at my heart. persze még mindig nem hiszem el,hogy ilyen történhet velem.. pont velem.. neki valamiért nem félek elmondani olyan dolgokat, amiket maximum ide, vagy még ide SE írok le.. de hátha mégis őt küldték nekem onnan fentről :) <3

gyere 2012, lássuk mit tudsz:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat