Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2012-01-28 <3

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2012-01-28 <3

álmos vagyok, de majd írok..:)))

Most értem haza szépszeműm. (: odaadtam anyunak a meglepetést, teljesen elolvadt, azt mondta örökre a szívébe loptad magad. de ha még csak az övébe loptad volna... nagyon nagyon köszönöm, hogy ilyen kedves és aranyos vagy velem. el sem tudom mondani, mennyire jó, ha veled vagyok. nem érdekel semmi más, teljesen átalakul a világ, és boldog erik. legszívesebben még reggelig ültem volna ott veled, de psszt. (: ezt szorozgasd. :))

...................................................
tudod-e, hogy úgy nem engedlek el haza, hogy még egyszer legalább nem láttalak. ;) :D
-.....................................................
(azért hiányzol tudod?:/) (:
...................................................

mennyit randizgatsz mostanság. :o

sokat?:/ akkor leállok:o


én a sűrítésre hajlanék. :/ nem tudom te hogy vagy vele..

miért, te is szoktál?:o

igen, nagyon szép és különleges lány.

............................................................
Annyira.. Eddig még soha nem kellett olyan szókincs, amivel ilyen embert kellett jellemeznem.. Úgyhogy nem is találok rá szavakat:).
Ügyesen elkavarodtam a metróban, úgyhogy sikerült 5 percet késnem-.- Aztán fel a mozgólépcsőn, és ott volt:) Sétáltunk, aztán bementünk innit venni, mert hogy elvileg ő sokat beszélt, én meg keveset..:D Duna part:) átjáró.. :DDD Megint átsétáltunk a Lánchídon, éééés megláttuk(ta:P) az Andante Borpatikááááát=) :DD Nem messze tőle leültünk egy padra. Utána jártunk a Kígyó utcánál. Ez lényeges. :DD "Ők biztos nem fáznak"..:DD Eljöttünk ide:) Bemutattam neki Dzsirufot, és kapott is tőle egy szájra puszit:o Aztán waffeleztünk és teáztunk. Rajzolt nekem szíveket:) Befonta a hajam:) Sunyiban le akart fényképezni :o Aztán odaült mellém:) Kivittem a gépet,hogy megkeressük a kalácscopfot(fonást), aztán videókat néztünk.. Rákeresett arra, hogy Ákos hordó, és kiadott egy videóót:DDD gonoooosz :DDD Zsirinél pedig egy olyat találtunk, amiben a nő azt mondja: tartsd a TANYEREDET. :DD http://www.youtube.com/watch?v=3eocXpzPVWo ezt muszáj, örök emlék marad. :DDD Énekelt is egy rövidet :o :)) Aztán majdnem megmutatta a vicces videót, de mikor kinyitottam a szemem, szinte átölelt, hogy ne lássam:)) (olyan jó illata volt:o). Kaptam puszit is:) (mikor mondta, hogy megmutatja, tud szépen írni, azt írta a lapra, hogy "Kérsz egy nedves puszit? ((:" áá:)) ) Megettünk még egy szívet, aztán számokat hallgattunk, és közben megfogta a kezem:)) Azt kívántam, bárcsak örökké tartott volna az az este.. Nem is tudom leírni azt, amit akkor éreztem:) Egyszerűen tökéletes volt. Fél 5-kor találkoztunk és 3/4 11 körül ment el:) még elsétáltam vele a villamosig:) És most annyira hiányzik <3



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat