Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zuzu naplója


Zuzumancii [120267 AL], gazdája Zuzu
2012-02-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/120267
2012-02-22

Nos... adjuk meg az első bejegyzésnek a tiszteletst:
KÖSZÖNTELEK ÚJRA, OLY SOK ÉV UTÁN, TEVECLUB!
Igen, igen, visszatértem:) nem is tudom, hány év kihagyás után visszajöttem. Nos... örülök neki. Hurrááá*lecsapja Kait, mielőtt elfújná helyette a tortán a gyertyákat* :)
Nem tudom, meddig maradok, de úgy tervezem, hogy jó sokáig :) öszinte leszek: azért regiztem újra, hogy (hozzám hasonló) japanistákkal ismerkedjek meg (saját szó, jelentése Japánt szerető emberekkel :)
Nagyon sokat változtam, mióta eltűntem. Nagyon megtetszett az Emo stílus. DE!! Ez nem jelenti azt , hogy meg akarok halni. Lehet pózernek nevezni, vagy bármi másnak, de én nem mondtam egy szóval se, hogy emós lennék, csak azt, hogy nagyon tetszik a stílusuk.
Nos, azóta a hajam is minden színben pompázott már. Voltam vörös, lila, fekete, barna, szőke. Jelenleg fekete vagyok, de rózsaszín csíkokat akarok a frufrumba. De ahoz még kell idő, mert még tépettre is fogom vágatni.
Nos férfiak terén nincs változás xD ők is élnek, és én is. Bár már nagyon sok problémám volt velük, jelenleg szingliként tengetem napjaimat. De nekem ez tökéletes is :)
Nem tartom magam rossz kislánynak. Vagyis de... na jó, nem annyira. Mert nem vagyok egy szűzkurva, de nem is vagyok szent. Fél éve szoktam rá a cigire, de a napokban szokok lefelé róla, mert egyrészt sokba kerül, másrészt már most meguntam. Nincs benne semmi élvezet, és én e nélkül is elég boldog vagyok :)
16 évesen nem kötöm ezt senki orrára, de nem is kell fikázni >< ez az én mocsos kis életem :D
Bevallom, már voltam síkrészeg, és erre nem vagyok büszke. Soksok gondom adódott belőle, amit a mai napig nem sikerült tisztáznom :/
Szóval zárásként megemlíteném, hofy a gimi jehezebb, mint gondoltam... de jó volt végre leírni mindezt :D majd még nézek fel, addig is
~ chuu
(A hibákat mindenki nézze el nekem, telóról írok xD)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat