Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
here without you..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
here without you..

http://www.youtube.com/watch?v=w5cq-9k_HoI

17:00 :"nem hagyok ki valamit, ami remek lehet, csak mert egyben nehéz is". egy filmben így van, az életben pedig nem:)

este hajnali egyig sírtam.. kimentem a konyhába és darabokra téptem a pizzás dobozt, amire még anno írtam, és ami után kiírta, hogy kapcsolatban van.. kicsit jobb érzés volt..

reggel még "esti" fejem lehetett, mert a klaudia megkérdezte óra előtt, mi a baj.. úgyhogy adri után tálaltam neki is..

délután el akartam mondani anyának, mert tegnap este nem tudtam, végig bőgtem.. de fogadóórája volt, és 1 percben nem tudtam elmondani..
de előtte nem akartam leszedni a "kapcsolatban"-t.. de fent hagyni sem akartam.. épp akartam írni, hogy ő még nem szedte le.. de már leszedte.. tudom,hogy ez természetes, de valahogy megint akkora fájdalom hasított át rajtam... nem tudom, a szív minek remél, mikor az ész tudja, hogy ennek így kell lennie.:) úgy volt, hogy fél6kor találkozok az adrival, forrócsokizunk nála és elsírom a bánatomat, szó szerint.. már el is indultam, de visszajöttem, mert rosszul lettem.. úgy elkezdett szúrni a hasam, hogy azt hittem, most meghalok, vesekövem van vagy valami.. úgyhogy írtam a drágának sms-t, hogy nem megyek:/ ott ültem a fürdőben, azt hittem, nem kelek fel onnan többet, annyira szúrt, hányingerem is lett.. aztán nagy nehezen bejöttem a szobába és lefeküdtem.. egy idő után jobb lett, de ha megmozdultam, megint.. most már 22:47 van és jobb.. lehet, a tegnapi földön üléstől felfáztam, nem tudom, de remélem, holnap a suliban nem jön rám,mert akkor egy métert sem fogok tudni megtenni..

aztán megjött a kuci.. és tök jót beszélgettünk.. az ő csalódásáról és az enyémről.. és nem sírtam el magam. akkor sem, mikor anyának mondtam. olyan jó volt megosztani valakivel..kiadni magamból.. anyával nem beszéltem olyan sokat, de azt mondta, jól tettem, hogy nem folytattam, mert ilyen szekér után nem érdemes futnom.. én is tudom jól, csak fáj.. hogy azt hittem szeret, de a szerelme csak szalmaszél erősségű volt.. az enyém pedig az egész lánc hidat tartja..:/ azok után is, amit tett velem.. és ez a legrosszabb.. hogy próbált kedves lenni,nem megbántani, és nem az ő hibája, hogy nem szeret igazán, de mégis kire haragudjak?? amióta beszélünk, és amióta először láttam, a mennyországban éreztem magam.. aztán jött ez és most a pokolban.. ha meglátok kézen fogva egy párt, elszorul a szívem..
és belőlük jó pár jön szembe velem minden nap:) minden nap ezer kis késszúrás a szívembe.. szép lesz így a hátralévő életem.

utálom, hogy elvette az álmaimat.. csak egy fiút akartam megismerni, csak egyet szeretni, örökre.. az elsőtől akartam kapni az első csókomat és az utolsót is.. köszi erik, hogy összetörted a szívem és bebizonyítottad, hogy nem létezik a nagy ő.

annyira vicces. azt mondta, hogy ő nem bírná a vidéket, nem hagyná itt a családját, ezért megérti, hogy én sem.
vicces. mikor otthon voltam, és szóba került, hogy majd ugye vissza megyek, azt mondtam, hogy ha úgy alakul az életem, akkor talán fent maradok. az egyetlen ok emellett Ő volt. és utálom magam, hogy én feladtam volna mindent, a családomat, az ő gondozásukat, a múltamat, azt, amit szeretek, azokat, akik Igazán szeretnek, egy olyan emberért, aki eldob.. én feladtam volna mindent érte.. érte, aki nem volt képes harcolni értem. vagy nem is kellett volna harcolni. csak szeretni. de nem szeretett. mert akkor nem engedett volna el. nem hagyott volna sírni. nem hagyott volna elsétálni :)

utállak, utálom, amit hagytál bennem, utálom a boldogság emlékeit, amik megfojtanak, de legjobban azt utálom, hogy szeretlek..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat