Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
i dont want to let go

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
i dont want to let go

suliba menet találkoztam az adrival.. csak 1 percet beszéltünk, de megkérdezte, hogy jobban vagyok már? mondtam, hogy hát igen, persze. erre ő, hogy "jah, látom..".. edzésen pedig tényleg éreztem, hogy szarul vagyok..egyszerűen nem volt semmi kedvem az egészhez, béna is voltam.. azt hiszem, a lelkem belefáradt ebbe az egészbe.. annyira rossz élni.. minden percben rá gondolni.. és tudni, hogy már soha nem lesz az enyém.. tudni, hogy csak én szenvedek, hogy csak én voltam végig őszinte, csak én szerettem őt igazán..mert azt nem hiszem el, hogy egyik vasárnap még ír, hogy hiányzom neki, a következőn pedig szakít velem..ugyan már..

hazajöttem edzésről, pattogtattam kukoricát, aztán a kuci felvetette, hogy nézhetünk filmet, válasszak.. persze ott volt a 7mérföldes szerelem és az 500 nap nyár is.. remeek.. aztán megláttam a remember me-t.. amit nagyon szeret és úgy volt, hogy együtt megnézzük.. úgyhogy azt választottam.. hát ennyi.

azt veszem észre magamon,hogy olyan vagyok, mint a kuci. egy csomószor mondta példának akár, hogy amikor a dani így és úgy, ide és oda mentek stb.. és furcsáltam, hogy már szakítottak meg rondán megbántotta, ő mégis róla beszél és úgy említi a nevét, mintha természetes lenne, miközben ha velem történne ez, én soha ki sem ejteném a nevét annak, aki összetörte a szívem.. és vajon mi van most? ugyanazt csinálom én is:) "ezt ő mutatta".. "ezt az ő egyik legjobb barátja írta".. "az ő kedvenc filmje".. "ezt vele néztem meg".. hihetetlen.. valami melegség tölt el, ha róla beszélek, pedig utálatnak kéne.. úgy beszélek róla, mintha egy csoda lenne, mintha lenne még esély valamire is, pedig vszínű soha a büdös életben nem fogom már látni. Ákos koncertre sem akarok menni miatta..annyira vártam a szünetet, hogy együtt legyünk.. itt a jó idő és én annyira egyedül érzem magam.. "majd gitározok neked a parkban".. na persze..:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat