Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2012-04-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2012-04-05

néha elfelejtem, hogy nem kellettem neki, hogy eldobott..
úgy álmodozok róla, mintha csak egy elérhetetlen lovag lenne, és már ettől boldog vagyok.. pedig nem. nem volt elérhetetlen. én elértem, de ő nem szeretett annyira, hogy megtartson.. hogy küzdjön értem.. csak eldobott, mert így volt egyszerűbb:) csak ezt néha elfelejtem..
sok minden lényegtelen dolgot jelnek veszek.. pedig ez teljesen fölösleges. mert ha szeretne, ha hiányoznék neki, akkor nemes egyszerűséggel rám írna, nem pedig "jelezgetne".. mert azt csak nem várja, hogy miután kidobott, én könyörögjek neki, hogy fogadjon vissza.. na nem, ez az, amit nem fogok megtenni, bármennyire szeretem. ha összevesztünk volna, minden büszkeségem félretettem volna Miatta. ami vicces, mert ő semmit nem tett volna meg értem:) meg sem fordult a fejében.. ő nem tudna úgy és ott élni, ezért egyszerűbb tőlem megválni. mikor nekem meg sem fordult a fejemben, hogy elhagyjam, csak azért, mert más életem lehetne vele, mint amilyet elképzeltem magamnak.. jólvan vica, lépj túl rajta, Isten csak azért küldte, hogy majd felismerd azt, aki Tényleg Szeretni fog, és tudd, hogy ne üres szavakban bízz:)
szóval semmit nem jelent, hogy kirakott egy számot, amit együtt hallgattatok, semmit, hogy visszarakta a képét, mert nem érdekled őt. és jobb is, ha nem várod, hogy keressen, hogy írjon, mert nem fog. ne akarj új esélyt adni, mert csak fájna.. ha akkor nem szeretett, most sem fog.. felejtsd el végre.. jó neked egyedül.. ne szeresd már..:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat