Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
fight inside

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
fight inside

ezt a könyvet olvasni már tényleg szenvedés.. néha pedig ugyanazt írja le, amit érzek, de ennyi oldalon át olvasni a szenvedést és átélni mindent újra.. nem a legjobb időszakban kezdtem el olvasni, de hát vizsgaanyag..

"Hogy ez a kép nékem, minden gyógyuló sebeimet újra felszaggatja, az ugyan tagadhatatlan; de, - hátha a te Klárid meghalna, elvetnéd-é képét azért, hogy valaki megszólítna s ezt mondaná: Vesd el ezt! az ilyen portéka csak bánatodat neveli, s méreg a sebedre. Elvetnéd-é a Klári képét? s nem hólt-é meg Manci nékem?"


kirakta a lepkegyűjtőt, aztán leszedte.
nem is tudja, mit jelent nekem az a szám:)
mikor náluk voltam, pont ezt néztük.. a szívén feküdtem, átkaroltam és ő is átkarolt. úgy megjegyeztem ezt a képet magamnak valamiért.. és a lepkegyűjtő alatt a papára és a dédire gondoltam.. akik meghaltak.. hogy mennyire hiányoznak.. és hogy itt fekszem valaki mellett, akit nagyon szeretek, de ők már nem ismerhetik meg.. és akkor egy könnycsepp el is szabadult a szememből és az ingén landolt, nem tudom, érezte-e.. :)

habár a vele töltött idő volt életem talán legboldogabb időszaka, néha azt kívánom, bárcsak teljesen elfelejthetném vagy meg sem történt volna.. mert annyira hiányzik, hogy úgy érzem, nem tudok nélküle élni.. hiányzik a szeme, a mosolya, hogy megfogja a kezem, hogy megöleljen.. hogy írjon, hogy tudjam, valaki vár rám, valakinek hiányzom.. amíg nem ismertem, ezek csak ábrándok voltak és sokkal könnyebb volt élnem, mint így...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat