Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
3000

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
3000

tegnap volt 3000 napos a tevém.. ami már elég durva:) és visszaolvasva a régi bejegyzéseimet.. te jó ég:D néha nem tudom megérteni, a mai fiatalok hogy lehetnek ilyen fogyatékosak, de aztán megnézem a saját 14-5 éves írásaimat, és ugyanilyen gáz mindegyik..:D

lassan ki kéne nőnöm ebből a tevés naplóírogatásból, de valahogy nem megy. olyan vagyok, mint a könyvben bácsmegyey, csak én nem leveleket irkálok a barátaimnak, hogy mennyire szenvedek, hanem saját magamnak virtuális naplót, hogy később felidézhessem a szép és kevésbé szép emlékeket, tanulhassak a hibáimból, stb.

tegnap a mamánál volt az össznépi ebéd. utána bementünk a szobába fényképeket nézegetni. a kati és a zsolti egymás mellé feküdt az ágyon, és ott nyomorogtak, erről is mi - vagyis ezt a szót már nem kéne használnom - jutottunk eszembe. olyan jó, hogy ők megtalálták egymást:) csak ez a baksai szekció ilyen nyomorék, hogy itt a bátyám 29 évesen, és most épp barátnője sincs, nemhogy külön családja (pedig én már úgy babáznék:/), a nővérem 27, ugyanilyen felállással. én 19 vagyok, és eddig egy barátom volt, az is 1hónap1hét1napig. mondjuk én nem is akartam többet. mármint nem éreztem volna gáznak, hogy 24 éves koromig nincs senkim, ha akkor megtalálnám az Igazit, aki a férjem lesz és örökké szeret. de amilyen gyorsan az életembe csöppent erik, olyan gyorsan cseszte is el ezt a naiv elképzelésemet. én nem vagyok ilyen művészlélek, mint ő, hogy háát, kipróbálom, aztán vagy működik vagy nem. én ha szeretek valakit, akkor nagyon szeretem, komolyan, mélyen, és nem játékszernek tekintem, akit kidobhatok, ha meguntam. szóval vica, a tanulság a következő: ne szeress bele (illetve beleszerethetsz, csak ne jöjj össze velük) "művészekbe", meg nem értett zsenikbe, mert unalmas és kevés vagy te hozzájuk. ja és ne szeress teljes szíveddel, mert akkor az egészet össze fogják törni:))
..............................................................
késő délutáni megvilágosodás.
amilyen csoda volt ő az életemben, amilyen álom volt számomra minden találkozás..azt hittem eddig, hogy ő egyszerűen nekem lett küldve.. aranyos, kedves, vicces, helyes, okos, értelmes, nem olyan nagyon bulizós/ivós, nem cigizik, szereti Ákost, gitároziiik, énekel, ó ó ó, ő az Igazi *_*. ugyan már, ez annyira felszínes dolog.. egyértelmű, hogy nem ő volt az. csak merő véletlen, hogy elsőre egy ilyen fiú talált rám. és miért lenne olyan különleges, hogy szereti Ákost? az lesz majd az igazi, aki eljön velem a koncertjére még akkor is, ha épp nem a kedvence:) és ha gitározik? miért izgat? hallgathatok én a neten ezer gitárost. én is fuvolázok, mégsem vagyok nagy szám. lehet, hogy majd az én igazim például focizni fog. kit érdekel? egy lényeges dolog van, hogy Szeressen. hogy Fontos legyek számára. ami eriknél úgy érzem, nem volt meg, szóval fölösleges miatta sírnom. és így, hogy kezdek rájönni, hogy ez csak a sors fintora volt, hogy ilyen tökéletesnek tűnt elsőre.. ez segít, hogy idővel túllépjek rajta.. nem azért, mert mást akarnék helyette most, azonnal.. nem.. én szeretem.. de egy idő után már csak egy srác lesz, akit szerettem vagy szeretek, de nem érhetek el.. volt már ilyen érzésem 19 év alatt, és ez nem szörnyű.. azzal ébredni és feküdni, hogy van egy srác, aki eldobott, pedig én örökké szerettem volna.. na ez sokkal szarabb érzés.. és amint csak egy "plátói" szerelemig enyhül bennem a dolog, akkor leszek képes túllépni rajta. vagyis akkor leszek nyitott, hogy az igazi megtaláljon és én felismerjem. nem akarok összeállni valakivel, csak mert jó érzés fogni a kezét, rá gondolni, megölelni, tudni, hogy valakihez "tartozom".. én nem egy hónapra vagy egy évre akarom ezt az érzést, hanem örökre. aki meg csak kísérletezgetni akar, az ne engem keressen.. fölösleges volt megismerkedni vele:) ránéz a képemre, aztán bejelöl? az ilyeneket utáltam mindig is.. lánykeresők szar szöveggel.. nem tudom, vele miért kezdtem el egyáltalán beszélni.. de tényleg.. jóképű és szereti Ákost, na és aztán. ettől még nem lesz jó ember..
csak talán már attól elaléltam, hogy egy ilyen fiú szóba áll velem. és végig azt gondoltam, hogy én vagyok a legszerencsésebb a világon, hogy ilyen béna és ronda létemre egy ilyen fiú mondja azt, hogy szeret.. közben pedig én voltam a világon a legszerencsétlenebb, hogy elhittem neki:) mi volt ez, egy egy hónapig tartó fogadás? azóta sem tudom felfogni.. mert ilyen nincs, hogy szeretsz valakit, aztán eldobod.. mindig a "hallgass a szívedre" c. film jut rólunk eszembe.. " Azt tanácsoltam, hogy hagyja, és tudod mit mondott? Nem hagy ki valamit, ami remek lehet, csak mert egyszerre nehéz is. ". nem gondolnám, hogy velem olyan remek, ő mondta, hogy szeret velem lenni és hiányzom neki. de akkor hazudott. vagy csak gyáva. vagy lusta. inkább gyáva. biztosan örült, mikor vasárnap otthagytam, így legalább nem kellett kitalálnia, mit mondjon még, hogy ne bőgjek, nem kellett vigasztalnia, nem kellett kimondania, hogy vége. gyáva volt, hogy megfogta a kezem, csak hogy ne kérdezzek semmit.. hogy biztonságban érezzem magam.. gyáva volt, hogy hagyta, hogy azon a gyönyörű napon a margit-szigetre menjek vele, hogy aztán százak szeme láttára dobjon ki.. és én gyáva voltam, hogy csak ültem, és vártam, hogy csoda történjen.. hogy nem vágtam a fejéhez minden fájdalmamat, hogy mikor belül megölt, én még akkor sem akartam őt bántani.. pedig rohadtul megérdemelte volna.. de remélem hamar talál egy lányt, akivel összejön, akivel ezer közös képe lesz, és akkor végre teljesen elhiszem majd, hogy nem voltam neki fontos. vagyis most is tudom, csak nem akarok vele szembe nézni..:) mert szar érzés odaadni mindened, aztán szembesülni vele, hogy nem kellesz:)

he és she cseréjével..:) :
a young boy proposed to a girl.. but sadly, she rejected him. however, he was not sad, and his friends asked him why arent you sad?
the young boy replied: why should i feel sad? i lost one who never loved me, but she lost someone who really loved her. hát igen, meg kéne próbálnom újra vidámnak lenni:)

....................................................................
éjfél előtti depresszív hangulat

megnéztem a bakancslistát. persze ezen is sírtam, szokásomhoz híven:)) a Papára és a Dédire gondoltam közben.. hogy mennyire hiányoznak.. ilyenkor úgy érzem,
nincs szükségem senki másra, ha már ők nincsenek.. ha mindenkinek olyan papája lett volna, mint nekem, akkor a földön csak normális emberek lennének.. erkölcsileg legalábbis. annyi mindenre megtanított (és most nem a francia sakkra vagy a snapszerre gondolok), hogy azt el sem tudom mondani.. miatta vagyok az, aki. és sokan talán Sznobnak tartanak, de én nem fogok senki miatt megváltozni e téren:) talán ez is volt a baj. erik annyi mindent meg akart változtatni velem kapcsolatban.. és nem a külsőmre gondolok, hanem minden "sznobságomra". de én ezzel vagyok önmagam, sajnálom. én ezt az utat érzem legközelebb ahhoz, hogy jó ember legyek. az, hogy emiatt nem vagyok menő, hát Istenem, nem érdekel:) azért utáljatok, aki valójában vagyok, ne pedig azért szeressetek, aki nem.

szóval. a film közben rájöttem, hogy nincsenek álmaim. vagyis vanna, de mind egy másik emberhez kötődnek. martyhoz, jonhoz, trevorhoz, ákoshoz, erikhez.. minden álmom az, hogy xy-nal beszélhessek.. hogy szeressenek, ki így, ki úgy. nem tudom, miért függök ennyire az emberektől..

az a baj, hogy nappal igyekszem erősnek lenni, és sokszor megy is. de este.. megy a tv, fekszem a földön, sírok, és teljesen máshogy jár az agyam. nézem a plafont, és felidézek minden örömteli percet.. ilyenkor nagyon hiányzik. ilyenkor azt érzem, hogy de, igenis ő volt az igazi, és már soha többé nem lehetek boldog nélküle. hogy hiába dobott el, még mindig szeretem. pedig talán egyik elmúlt szerelem sem az igazi. mert az Igazi egyszer hagyhat csak el - ha meghal. különben ott lesz örökké melletted:) és ha valaki ezt 1 hónapig bírja, akkor nehezen nevezhető annak, nem?:) az a baj, hogy sokszor annyira szeretem az embereket, hogy a hibáikról nem veszek tudomást, és aztán mindig csalódok, mikor ráébresztenek, hogy nem vagyok fontos a számukra.

http://www.youtube.com/watch?v=W3QKiEBMEF4
tegnap amíg anya gépezett, zenét hallgattam, és rábukkantam erre a régi kedvencre:) kiraknom nem kéne az "i still love you" rész miatt, úgyhogy jön ide:)

!Well if you only knew the pain that I've been threw
Since when did it become all about you!
As you can see right from the start I've said the truth
And if the truth means nothing to you
Then what am I supposed to do?

And I'll still love you
Beyond what words can say
I'll take your every suffering moment
And bring a better day
I'll still love you
More then what I hope to be
Let me wrap my arms around you
Let me take your breath away

And every time I ask
You assure your doing fine
!But your heart looks good by smiling
You couldnt fool mine
By the end of the night your pilliow sits to dry
In a crowded room your singing
But on the inside you cry!

And I'll still love you
Beyond what words can say
I'll take your every suffering moment
And bring a better day
I'll still love you
More then what I hope to be
Let me wrap my arms around you
Let me take your breath away

In a ball room there is dancing
In a forest there are trees
In a child there's a hope
That keeps him in belief
With any star there is a sky
With any beach there's a sea
With any love song there's a lover
And in your heart I hope its... (me)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat