Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
tears

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
tears

http://www.youtube.com/watch?v=7G3tQKA2GSI

néha olyan erős vagyok.. lefoglal az élet, és nem törődök vele.. de aztán este egyedül.. egyszer csak eltörik a mécses, és újra sírok.. furcsa, hogy aki a legtöbbet látott sírni, akit ilyenkor öleltem, egy plüss zsiráf volt. azt hittem, találtam valakit, aki majd megvigasztal, akinek elmondhatom, ami fáj. de nem baj, ennyi éven át sem volt senki, aki segített volna, ezentúl is jó lesz dzsiruf:)

tegnap este (0:36 van) megnéztem az időutazó feleségét. sírtam megint, persze. és belegondoltam, hogy ha most visszarepülhetnék az időben, mit tettem volna másképp. tudva, hogy ekkora fájdalmat okoz majd nekem, máshogy bántam-e volna vele.. vagy el sem mentem volna az első találkozónkra, hogy mindentől megóvjam magam? a válaszom túl egyértelmű volt..semmin sem változtattam volna.. hagytam volna megtörténni minden gyönyörűséget, majd pedig önként tartottam volna oda a szívem, hogy tessék, szúrd bele a tőrödet:)
az egyetlen jó dolog az egészben, hogy neki jobb. és ha ő boldog, nekem is annak kell lennem. lehet, hogy sírva, de akkor is. nem tarthattam csak azért mellettem bilincsekkel, hogy én boldog lehessek.. van, amikor az embereket el kell engednünk, mert nekik jobb nélkülünk.
hát legyen nálam sokkal-sokkal boldogabb!:)




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat