Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
run away from you

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
run away from you

holnap délelőttre elígérkeztem egy meccsre, és még a beadandóval is kéne kezdeni valamit, a hajamat sincs erőm megszárítani és nagyon álmos vagyok, de ezért írok a kemény 1 db olvasómnak - aki én volnék.

este 8kor lefutottam a mamához. odafelé előkelő idegen ment. nem vagyok tőle elájulva, hogy őszinte legyek. meg ettől az új stílustól sem. nagyon távol áll tőlem, én andante és rock párti vagyok. és azt hiszem, most végleg eldöntöttem, hogy nem megyek szigetre. meg úgy semelyik fesztiválra sem. Ákos sem érdekel. mármint.. nagyon szeretem meg minden, de ha azt mondja, ugorjak a kútba, nem teszem. a hideg kiráz az ilyen fesztiváloktól, az ottani emberektől, és ilyen szinti-rockért, a gyönyörű érintő tuc-tucos megszentségtelenítéséért nem fogok elmenni.. meg gondolom ő is ott lesz, úgyhogy még egy erős indok, hogy kihagyjam. lehet, hogy sznob vagyok, de Nem Érdekel ;) még Ákosért sem fogok olyat tenni, ami ellen a belsőm tiltakozik. így egyedül meg pláne nem. ennyi kérem.
szóval lefutottam. sehol senki. fél10kor indultam vissza. szintén sehol senki. talán 1 kocsit láttam összesen. és olyan jó volt így futni:) kifutni magamból minden dühöt, fájdalmat, keserűséget, hogy utána erőm se legyen ezeken tépelődni. szóval minden "lelki betegnek" ajánlom. amikor mással van bajod, de nem bánthatod vagy nem akarod, akkor fáraszd le magad és máris jobb lesz:) ott vagy egyedül, a sötétben, kicsit hideg is van, de a füledben szól a zene, és te csak futsz, futsz, futsz.. menekülsz a világ elől.. <3




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat