Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2012-04-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2012-04-21

2011.10.22.
"hűha : "hát inkább énekelgetek meg gitározgatok csak neked egy padon a parkban, mint, hogy oda menjek. (:
sajnos az másról szól....
és ha ezt csinálnám még szívből is jönne. (: " "

furcsa volt, hogy egy hónap együttlét után ekkora nyomot hagyott bennem.. de visszaszámolva igazából már fél éve "szeret(t)em"..

vannak, akik szeretik egymást, de nem ugyanott laknak. ha tanácsot kérnének a "távkapcsolat" témájában, mondhatnám azt keserűen, hogy inkább szakítsatok, mert ez nem fog működni. kicsit agyaltam a dolgon, és arra jutottam, hogy ez hülyeség. ha két ember igazán szereti egymást, akkor nincs semmiféle akadály. Semmilyen. a szerelem nem akkor ér sokat, ha minden gyönyörű, hanem amikor jönnek a gondok, de tudod, hogy számíthatsz a másikra és ő ugyanúgy szeret. nem teremthetünk egy gondtalan Mű világot magunk köré, csak hogy a másik velünk maradjon. az élet rengeteg akadályt fog elénk állítani, amiket együtt kell átugranunk. ha valaki a legkisebb probléma elől is megfutamodik és egyedül hagy minket, akkor az nem érdemli meg, hogy tovább szeressük. ha azért dob el minket, mert mással egyszerűbb és könnyebb lenne, akkor hagyjuk, hadd fusson. ettől ő lesz szánalmas, nem mi. ha mi teljes szívünkből szerettük, akkor nem a mi hibánk. az egyetlen, amit tehetünk, hogy nem válunk az általa okozott csalódás miatt rossz emberré. nem őrizzük a gyűlöletet és haragot a szívünkben, és helyet teremtünk egy új embernek, aki majd boldog lesz attól, hogy szeretjük. így hát az egyetlen tanács, amit tudok adni, a következő: bármilyen szépeket is mond nektek egy fiú, ne higgyétek el teljesen.. mert mondani mindent lehet:) hogy te vagy a legjobb, ő a legszerencsésebb, hogy megismert, soha nem fog elengedni,mert miattad él stb stb. "persze, hogy akarlak látni" , aztán e "látás" alkalmával szakít. na csak ennyi.:)

régen nagyon szerettem valakit. és az volt a legrosszabb, hogy tőle kaptam a legnagyobb pofonokat. miatta kezdtem azt hinni, hogy rossz ember vagyok és szerethetetlen, mert akármit is csináltam, mindig a lelkembe taposott, hogy én értéktelen vagyok, egy nagy nulla, és bánja, hogy megismert. nos, ez az érzés azóta is bennem van. és lehet, hogy kevés voltam mr csodálatos erikhez. mert unalmas vagyok és sznob, és még egy szakításhoz is képes vagyok sütit vinni, mert magamban nem tudom elhinni, hogy képes otthagyni. nem vagyok szép, se sovány, se zseni. az egyetlen dolog, amit becsülni tudok magamban, az belül van. a végtelen szeretet. hűség. hogy boldoggá akarom tenni az embereket anélkül, hogy várnék valamit cserébe. hogy megpróbálok mindent lenyelni, csak hogy ne bántsak meg másokat. tudom, ez nem sok.. de sok embert ismerek, akikben ez (úgy vélem) nincs meg. de ő még esélyt sem adott, hogy Istenigazából kiboruljak, hogy jól megbántsam.. tudtommal semmi olyat nem tettem, ami indokolttá tette volna, hogy otthagyjon. szóval lassan ideje lenne túllépnem rajta.

néha azt érzem, hogy nincs szükségem rá és erős vagyok. aztán jön egy szomorúbb szám.. visszaolvasom a napot, amikor szakítottunk.. és ugyanúgy sírok..

biztos jó lehet a szakítás után 2 héttel már mással lenni.. legalább nem fáj neki az, ami nekem igen.. van, aki szeresse, aki ölelje, van kinek gitároznia a parkban.. talán már nem is az fáj, hogy eldobott, hanem hogy ilyen gyorsan túllépett rajtam.. szimplán pótolt.. szegény, sok idő lehetett, mire kitörölte az összes smsem.. mert hát új barátnőnél elég gáz megtartani az előzőtől kapottakat.. de hát nekem nincs kiért kitörölnöm:) csak olvasom a hazugságokat, mintha attól jobb lenne.. de hát egyszer majd csak elfogynak a könnyek..:)

*hajnali egyes hangulat*
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZFeZ04U7LRs#!
i wanna see myself through your eyes.. vagy inkább mégsem..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat