Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2012-04-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2012-04-23

http://www.teol.hu/tolna/kek-hirek-bulvar/igaz-a-szornyu-hir-nem-baleset-volt-a-tragedia-frissitve-438967
apa lehetett a javából, ha megölte a gyerekeit, ráadásul több ember életét is veszélyeztette.. hogy tehet ilyet valaki? - költői kérdés

tegnap egyébként hasznos volt hajnalig olvasnom azt a könyvet a női-férfi kommunikációról.. ma pont erről tartottak előadást az egyik órán, és egy csomó dolgot már tudtam, mivel ők is használták ezt a könyvet.

5 vizsgám lesz, ha jól számolom. mondjuk a 3 magyarosra annyit kell kb olvasni, mint 10 másikra..:D de ez egész jó, igyekszem hamar végezni. bár nem motivál annyira semmi. felvettem egy csomó gyakorlatot, hogy ne legyen olyan durva a vizsgaidőszakom, és legyen elég időm.. rá.. hát így most lesz elég időm.. magamra:D fura, hogy most annyira ráérek. mármint lenne mit csinálnom és olvasnom, csak lusta vagyok valamiért. sajnos. de amióta bejött valaki az életembe, akiért eléggé át kellett variálnom a napi dolgaimat, majd elhagyott - azóta kezdem érezni, hogy van szabadidőm (eddig nagyon sajnáltam magam, hogy egész héten tanulok és semmire sincs időm). azóta voltam 1 koncerten és egy beszélgetős műsoron. kb 2 hét alatt. korábban pedig ez talán 1 év termése volt. sokkal több időt vagyok a barátaimmal. kucival is megnéztünk már együtt 2 (vagy 3?) filmet, az előző 7 hónapban meg egyet sem. többet beszélgetek vele (bár főleg a szerelmi bánatról, ami nem túl jó téma..). úgyhogy vannak "pozitív" oldalai is annak, hogy így alakult. sokáig nagyon fájt, hogy pont most lett vége, mikor süt a nap, tavasz van, későn sötétedik, ráérek, mikor olyan jó lenne sétálni kézen fogva.. de másrészt ez jó is. így legalább nem leszek "depressziós", mert süt a nap, és ettől kicsit jobb kedvem lesz. mikor sétálok valahova, egy felhőben is tudok gyönyörködni vagy egy virágzó fában, és ez a szépség kicsit feltölt belül.. :) lehet, hogy ez az az időszak, amikor tele van szerelmesekkel az utca és minden park, de majd talán egy következő tavasz nekem is elhozza ezt.

*leszarlak állapot* -> like it! :D

jaj ez a bendegúz olyan kis aranyos, mindig meghív facebookon ezekbe a töris bulikba, szilveszterre stb, pedig sosem megyek el..:D főleg, hogy pénteken lesz, szombaton nekem pedig 15:20-kor meccs. nem mintha csinálnék én valami olyat akármilyen eseményen, ami akadályozna a másnapi meccsben..:D de legalább erre foghatom:D szinte mindenkit ismerek, aki megy, de a legjobb puszipajtásaim szerintem nem lesznek ott (adri,ancsi <3), úgyhogy valószínű most sem fognak rájönni a szaktársaim, milyen jófej vagyok én (haha). - ha nem én lennék én, most elmennék rá, hogy "bepasizzak". de mivel én én vagyok, az ötlet is szánalmasan hangzik:D
de helyette elkezdtem "szervezni" egy jópajtási összeröffenést, kirándulást, sétát, akármit, mert nem tudok hazamenni, és már annyiszor beszéltük meg, hogy lesz valami.. ősszel tök jó volt a "csef", akár ez is lehetne (illetve pef), bár ilyen melegben, ami elvileg lesz, kár lenne itt bent ülni. juli támogatja az ötletet, adrikám hazamegy (:(), remélem azért leszünk páran.

http://www.youtube.com/watch?v=7O2NqRIJq98
Kedves John!
Ááááááá fent van! igaz, hogy már 11, de muszáj megnézneeeem. (nem fogok sírni!)

http://unwrappedphotos.com/photos/channing-tatum/movies/dear-john/channing-tatum-amanda-seyfried-dear-john-poster-2.jpg
na jó, csak pár könnycsepp volt. de amikor mondta a srác, hogy miért nem hívta? annyit nem érdemelt meg, hogy normálisan elmagyarázza neki? hogy esélyt adjon neki, hogy meggyőzze valahogy? teljesen igaza volt. én is egy őszinte..akár levelet vártam volna. ott nem volt az:) mindegy. igazán jó úton haladok. mert néha azt érzem, hogy nem érdekel. kár miatta szomorúan leélni az életem.
az a baj, hogy rengeteg mindenről eszembe jut. mikor felérek a kálvinon a mozgólépcsőn.. minden nap elmegyek a "hely" mellett, ahol vártam rá. minden nap felmegyek a lépcsőn, ahol együtt mentünk fel a suliban (na jó, ez azért durva.. mindenhova ezen a lépcsőn megyek fel-.-). a füzeteim tele vannak erikes szívekkel, amiket nem győzök összefirkálni. amikor az ember szerelmes, minden percben a másikra gondol, mindenről ő jut eszébe, és amikor otthagyják, ugyanígy marad. ez a baj:) de leszámítva az ilyen esti gyenge pillanataimat, jól vagyok. jobban. majd ha itt lesz az ideje, Fentről küldenek nekem valakit, akiben tényleg megbízhatok és aki igazán szeret. én nem sietek sehova, megvárom Őt:)

(http://www.youtube.com/watch?v=rFIUN_GaIz4 a filmben volt és szép.)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat