Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tünde naplója


Tündér Lamia [255235 AL], gazdája Tünde
Grace klinika

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/255235
Grace klinika

Eltűnések előfordulnak a tudományban. Egy betegség hirtelen elmúlik, tumorok vesznek el. Felnyitunk valakit, hogy felfedezzük: a rák eltűnt. Megmagyarázhatatlan, ritka, de megesik. Téves diagnózisnak nevezzük. Azt mondjuk, hogy eleve nem is volt. Bármit, csak nem az igazat. Ez az élet teli van eltűnésekkel. A valami, amiről nem tudtunk, és eltűnik, hiányozni fog?


Mindenki sérült, úgy látszik, csak van, aki jobban, mint mások. Gyerekkorunk óta cipeljük a sérüléseinket, aztán felnőttként visszaadunk mindent, amit kaptunk, és persze mindannyian okozunk sérüléseket. És aztán minden erőnkkel megpróbáljuk megmenteni, ami még menthető.


Gyerekkorunkban félünk éjszaka, mert attól tartunk, szörnyek bújtak az ágyunk alá. Ahogy öregszünk, a szörnyek egész mások lesznek. Önbizalomhiány, magány, megbánás... és bár idősebbek vagyunk és bölcsebbek, rájövünk, hogy még mindig félünk a sötétben.


Legtöbbször a fájdalom leküzdhető, de néha akkor ér, amikor nem számítasz rá. Mélyen övön alul üt, és nem enged el. (...) Nem kerülheted el, és az élet mindig újabbakkal szolgál.


Ha arra kell a munka, hogy legyen egy életed, akkor vagy egy új munka kell, vagy egy új élet.







Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat