Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
wonder why

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
wonder why

http://www.youtube.com/watch?v=H0Uz9evEWWg Keith. nem kéne romantikus drámákat néznem. helyette például kitalálhatnám az empirikus kutatásom témáját.

kedden elmegyek kirándulni nővéremmel. elvileg egy egész busznyi ember jön. remek:) túrázunk, és elvileg lehet majd focizni is - bár nem akarnék csak ezért berakni külön focicipőt, úgyhogy ezt szerintem kihagyom.

want want want want want to forget

mostanában igen sokat nosztalgiázok. ezt találtam egy 2009-es bejegyzésben, szülinapomkor: "papám: ...és jó egészséget és jó férjet kívánok.. mamám: de azt nem most!!! :) " :(( annyira hiányzik.. szükségem lenne a tanácsára.. hogy eriket elmondja mindennek és meggyőzzön, hogy lépjek végre tovább.. 17 éves koromban hagyott itt, és addig még egy barátom sem volt. pedig lett volna mit megosztania velem.. az ő házasságuk volt nekem a minta, a csoda, az örök ideál. de sajnos nem sok esélyt adok annak, hogy még léteznek olyan férfiak, mint amilyen ő volt, nemhogy még egy pont engem szeressen meg.. az értékek egyre csak fogynak az emberekből, és elkeserít, amit a mai fiatalokra nézve látok. mindegy..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat