Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
nice try

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
nice try

Furcsa egy számot úgy hallgatni, hogy iszonyatosan tetszik, de közben ha a tartalmát magadra vonatkoztatod és végig gondolod, akkor fáj. az idézeteket akár ő is mondhatta volna nekem. ezt pedig én: But I’ll remember you forever.

It didn’t mean that much to me
I never wanted to believe
You were taking me to heaven - én pedig pont ezt akartam hinni és hittem is az első perctől.

This has been the best time of your life
But just another little piece of mine - ha azt vesszük alapul, hogy kicsit több, mint egy hónap alatt 2 szakítást is kipipálhatott, akkor teljes mértékben igaz. azért remélem, hogy nem ez volt életem legjobb része, mert akkor az elkövetkező x évemet elég nagy depresszióban fogom leélni.

You tried and tried
To be good for me
I froze you cold, down to the bone
You cried, I lied
And I hate myself
It’s time to just leave you alone - de még mennyit cry.

a mai napot lerendeztük egy kulturált Boldog névnapot Erik. - köszönöm szépen -nel.
sétáltunk le a lépcsőn a borpatikához. szóba jöttek a szülinapok, névnapok. a névnapját már akkor megnéztem, mikor beszélgetni kezdtünk és bele is égett a fejembe. de a szülinapjáról csak annyit sikerült addig megjegyeznem, hogy október tizenvalamennyi. az október az a hónap, amit a legjobban utálok.. beszólt, hogy milyen dolog ez, hogy nem tudom, aztán kiderült, hogy ő sem tudja az enyém, de még talán a júniust sem találta ki elsőre:D utána első dolgom volt megnézni. az októbert nehezen felejtem, 15 pedig a sajátomról maradt meg. neki szerencsére pocsék a memóriája (hányszor kérdezte meg, hogy.. na most nem is jut eszembe,hogy mit, ez ciki.:D valami pestes dolgot, hogy voltam-e valahol vagy csináltam-e valamit. ja igeen. voltam-e a tűzijátékon. megkérdezte az első találkozásnál és talán rögtön a másodikon is. én meg annyi smsét tudom fejből, annyi mondata, tette maradt meg bennem.. ilyen memóriával (bár a törinél is így lenne..) elég nehéz túllépni valakin..
mikor találkoztunk, elkezdtem a telefonomba felírogatni, hogy mit veszek majd névnapjára. az embernek az "alkalom" előtt semmi nem jut az eszébe, pedig év közben annyi ötlete támad. a listán szerepelt például a stroopwaffel, mert egyszer szóba hoztam és mondta, hogy még sohasem kóstolta. aztán micimackó. ez talán a kedvence? nem tudom, miért írtam fel. Ákos bögre (a haladás útjára léptem egyébként, mert már iszok belőle), ezt talán nem kell kommentálnom. zsepi. ....:DDD annyit egy ember nem fúj orrot egy évben, mint ő egy este alatt:D

igen érdekesek ezek a hangulatingadozásaim. mikor azon gondolkodtam, írjak-e ma neki és ha igen, mit, néha a Boldog névnapot. után gondoltam egy "köcsög"-öt, máskor pedig úgymond teljes szívemből odatettem volna egy :)-t. de a realitások talaján maradva sem a köcsög, sem a smile nem került oda. néha nevetek a vicces emlékeken, és írom le ide őket, máskor pedig szó szerint kavarog a gyomrom, ha rá gondolok.

az élet annyi metaforát hoz elém. kimentem a folyosóra. ha hazajövök, mindig kiállok és gyönyörködöm az égben, a csillagokban, mert pesten nincs ilyen látványban részem. szóval most is ezt akartam tenni. de teljes sötétség volt. csak botorkáltam az ajtóig, egyszerűen semmit nem láttam. sehol a hold, sehol a csillagok.
nekem ő volt hold, amitől minden percet olyan gyönyörűnek láttam, mint amilyenek a csillagok. s most, hogy már nem része az életemnek, eltűnt minden fény és csillogás. sötét van. pedig körül vagyok véve jó dolgokkal, szép dolgokkal, lehetőségekkel. de nem világítja be senki az életem, hogy láthassam őket.

ha sírok, zöld lesz a szemem.

azért történnek jól eső dolgok is. ma rám írt Alex, az én legkedvesebb görög "pen-friend"-em:) mostanában kicsit keveset beszéltünk, egyrészt, mert szerelmes voltam és senki mással nem akartam beszélgetni, másrészt ő is az (volt) és nem szerettem volna zavarni, most pedig a szomorkásabb időszakomban nem szándékoztam elcseszni az ő kedvét is. és ő Magától írt nekem. ilyet sok magyar barátom sem tesz, nemhogy egy görög, akit 2 hétig láttam összesen. lassan egy éve voltam ott, mégis mindig ír nekem, kérdezi, hogy megyek-e a nyáron stb. örülök, hogy a barátom:)

régi bejegyzés, aktuális kérdéssel. :
" Utálom, hogy van időm érzelegni, bőgni a múltamon, észrevenni, hogy mennyire egyedül vagyok ezen a Földön. Szeretnék egy agymosást, hogy tiszta lappal indulhassak. A sok csalódás emléke nélkül. Hogy megbízhassak az emberekben. Hogy elhigyjem, szerethető vagyok, nem csak átverhető.
When will my new life start? "

megnéztem, milyen volt három éve ez a nap.
"néha csak úgy elkap.. a távolba meredek.. a monitor vakít, az ablakból szürke fény szűrődik be.. látom az ég kis darabját,egy fenyőt,egy tuját.. berakok egy lassú számot.. néha elhúz egy kocsi,megtörve az este harmóniáját.. aztán újra elmélyedek a dallamban, a félhomályban.. most énis csak egy körvonal vagyok.. egy elmosódott kép, fáradt kezek, kopott bőr a csuklómra tekerve, erő nélküli ujjak.. itt vagyok, de mégis máshol.. a múltban, a jövőben..próbálok elszakadni a jelentől.. megszépíteni, visszahozni valamit régről, hogy tudjam, voltam valaki, vagyok, és elképzelem, hogy leszek.. végigfutok minden fontos percen, hibát és szépet keresve, hogy tanuljak és őrizzek.. mikor nem tudsz dalt váltani.. a zongora minden egyes hangja visszhangzik a füledben, s mintha órákon át tartó szünetek szednék darabokra, pedig csak túlságosan elmerülsz a gondolataidban.. és már megint a szám közepét hallgatod, újra és újra.. az eleje és a vége eltűnik, tovaszáll.. mintha örök lenne az a perc.. " A bús idő robog fejem fölött,és a halál távolba mennydörög, egy percre megfogom, ami örök, lepkéket, álmot, rémest, édeset: Mint aki a sínek közé esett." "

a dal pedig legyen ez: http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=yOAdYF5sQQs



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat