Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
light up the sky

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
light up the sky

klassz magyar 1 ötös:) hogy én milyen boldog voltam.. de ehhez akkora isteni segítség kellett, amiért nem győzök hálálkodni. annyi apró tényező tökéletes együttállása valósult meg a tegnapi napon, hogy az szinte már csoda volt. köszönöm:)

aztán este nem bírtam elaludni.. megint rám jött a "miért nem vagy itt?:/" érzés.. egy csomó dologra jöttem rá közben, de a felét reggelre el is felejtettem. viszont azt már tudom, hogy miért idézem fel az együtt töltött idő emlékeit állandóan és miért szenvedek "önként", tudva, hogy valószínűleg soha többé nem látom.
van a boldogság. néha ez egyenlő a szerelemmel. és ezt meg akarjuk élni. ha felülünk egy hullámvasútra, nem akarunk a felénél kiszállni (kivétel, akit már a hányás kerülget - a mi esetünkben ez a személy lehet akár erik). de van, hogy ez az utazás előbb véget ér, mint amire számítottunk, hiszen mi már évekre, évtizedekre előre is elképzeltük a közös hullámvasutazást [jövőt]. kiszáll mellőlünk a másik, de mi maradunk. tudjuk, hogy a mellettünk lévő helyre a magány ült le, de mi mégis odaképzeljük Őt. a síneken fel és le száguldozunk, akár a szerelemben - végigéljük újra az egészet, elejétől a végéig, a boldogságtól az ürességig. bennem még nem ért véget ez az utazás - ezért nem tudok kiszállni a hullámvasútból.


(amerika) rádióban volt a tfk, játszottak 2 számot, aztán megnéztem a youtube-os csatornájukat, hátha felrakták már a videót is. teljesen véletlenül találtam rá pár együttesre, de a "lehető legjobbkor".. most a tiszás könyvet olvasom, hogy közben hallgathassam és azért tanuljak is valamit, annyi jó szááám van:D

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=LN60wfnHscA

http://www.youtube.com/watch?v=AoNyscdxodE&feature=related



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat