Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2012-06-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2012-06-07

Prütty!
A Dani egy pé ő csé.
Vasárnap óta nem hívott fel. Ma eszembe jutott az a cikk, amit anno a Cosmopolitanban olvastam, a lépj túl a szakításon 7 nap alatt.Bele is olvastam, de beértem az utolsó 2 nappal. Mert már eljutottam abba a fázisba..
Tulajdonképpen igen, az Isten sem egymásnak teremtett minket, ez ennyire egyszerű. Ő már javában csajozott (bááár, ki tudja):D, amikor én megszülettem. Szóval, úgysem működött volna.
De azért köcsög, mert ezt nem így kell lezárni. Persze ez már nem az első eset, ezek majdnem mind ilyenek. Bezzeg amikor én korrekt módon megírtam neki, hogy nem... Az azért mégis csak egy másik kategória..

Na mindegy.
A cikk is írta, és így igaz, szívességet tett nekem. Korábban is sokkal izgalmasabbak voltak azok a naplóbejegyzések, amikor nem egy pasiról ömlengtem, hanem a pasizásokról. Mert egy pasiról az ömlengéseket visszaolvasni addig jó, míg együtt vagy vele. De mivel nekem a leghosszabb kapcsolatom 10 hónapig tartott (amikor már nem is írtam naplót), ezért ez rövid idő. Bezzeg azon, mikor a Gergővel voltunk alakulóban - más kérdés, hogy aztán nem lett belőle semmi :] -, azt a mai napig jó olvasgatni. Szóval most jöhet megint ez.

Egyetlen bökkenő az, hogy nincs nagyon senki a láthatáron, aki úgy igazán... Persze vannak ötleteim..Zsolti, a másik tevémnél a férjem, Gergő, Marci baráti köréből valaki, mittomén... Csak úgy akárkit nem akarok. Minek? Azért hogy legyen kivel növelnem a telefonszámlám és 3 hét múlva kiderüljön, hogy marhára nem is jön be? Még Gergő lenne a legjobb, őt legalább nagyjából ismerem. De lehet hogy egy kapcsolatban már nem tetszene csomó minden, ami azon kívül lazává és menővé teszi őt... Ki tudja...
Lehet ki kéne próbálni... :]



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat