Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2012-06-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2012-06-08

Hello!

Megint Zsoltit várom.
Tiszta hülye vagyok. :] De mostanság akkortájt szokott jönni, mikor naplózom, úgyhogy akkor..itt az ideje. :]
Tegnap este hívtam 5x, mert nemkapta meg az üzijeim. Persze nem vette fel.. Aztán fél óra múlva kapom az SMS-t, hogy jajj, a telefonja nem volt nála... Feltűnt.
Aztán..ma bementem matek vizsgára. Kék manóval. :] Alap. :] Remélem megint bejön a dolog. Bár úgy érzem jól sikerült. Meg lehetett puskázni, mert csak az a fiatal srác volt benn. Az nem is olyan rossz pasi, bár egy kicsit gyerekfeje van (valószínűleg azért, mert az is..):] és elég gebe. De hát ezek a matekosok mind ilyenek..
Szóval remélem meglesz. Utána találkoztam Brigivel. Elmentünk Rossmann-ba meg a Magyarba. Ittunk citromos HB-t. Jó volt. Beszélgettünk csomó mindenről, jó volt már, hiányzott. Mindig csak telefonban beszéltünk mostanában. Most a vízitúrán vagyunk fennakadva. Mert az gáz, ha nem mehetünk. Meg azon, hogy még mindig tanulnunk kell, pedig már tök elegünk van.
Hál istennek meglett a protokollom is, úgyhogy makro, matek, protokoll együtt 17 kredit. Nem szar. :D
Olyan jó lenne, ha végre sikerülne rendbe szedni a tanulmányaim. Tök komolyan fontolgatom, hogy köv félév után elmegyek stewardess-nek fél évre. Tök buli lenne, csak gyanítom utána nem sok kedvem lenne visszaülni a suliba. De hát amit muszáj, azt kell. :]
Brigi amúgy azt mondta, hogy milyen gonosz vagyok, hogy elszedném a Gergőt a barátnőjétől. De hát ha sikerül, az csak annyit jelent, hogy a kapcsolatuk amúgy se volt már z igazi. De hogy 4 év így meg úgy... Ja kérem, előfordul...
Jó, tényleg kicsit szemét vagyok talán. De az élet kegyetlen. Persze az ciki, ha ezek után mondjuk fél év alatt ráunok, ami ugye elő szokott fordulni.
Megdumcsiztuk ma azt is Brigivel, hogy ő az Opel Astra-kat én meg az Insignia-kat utálom. Nem nagy csoda. Egyik Misi, másik Dani...

Itthon meg tök paff voltam. Így utólag jut eszembe, hogy lehet hogy a sör is belejátszott. Nem csináltam Janinak kávét, nem adtam jeget. Csak ültem bugyiban melltartóban az ágyon és tettem a semmit. Aztán valahogy összeszedtem magam, lementem, de addigra Jani berágott kicsit. Mindegy, utána volt itt Audra néni is meg Jani szívatott a dekoltázsommal..
Ja meg azt mondta ma h meg van őrülve tőlem/értem. Ezt még nem mondta. :D

Hmmm. Zsóti sehol...
Jó lenne már elmenni motorozni. De ezt így mégsem mondhatom meg neki. :D
Meg Zsolti is jó lenne. Mint férfi. :D
Durva amúgy, hogy mennyivel jobban bejön külsőre mint a Dani. De ezt már annyiszor megállapítottuk Brigivel pasikkal kapcsolatban.
Ez valószínűleg összefüggésben áll a másik elméletünkkel, mely szerint a férfiaknak 2 nagy csoportját különíthetjük el. Az egyik a rendes, de nem túl lángész férfiak, akik kedvesek, aranyosak, a tenyerükön hordoznak, de egyszerű lelkek, szóval nem éppen az eszükről híresek. Nem hülyék, de nem is nagyon okosak. Ékes példája ennek Ricsi meg Marci.
És van a másik csoport, az eszes szemétládák..kis túlzással. Ezek intelligensek, átlagos külsejűek, sikeresek a munkájukban..és nem mellesleg jókora érzelmi defekttel is rendelkeznek. Ilyen pl a Misi meg a Dani.
Persze vannak még köztes csoportok, mert van a 3 tulajdonság, a kedves, a jóképű és talán az okos. És mint tudjuk, a 3 közös része egy üres halmaz... :D

Zsolti is inkább az első rész. Egyszerű lenne amúgy a dolog. Csak nekem most meg úgy általában sem ez kell. Persze lehet nekem is jó lenne egy kis nyugalom, mint Briginek. De szerencsére nekem nem jutottak ki olyan hülyék mint a Zoli meg a Laci. Mondjuk Ricsi nem volt piskóta, de szerencsére 3 hónapot pazaroltam csak rá.
Mondtam amúgy anyunak, hogy azt fogom csinálni, hogy nem lesz pasim, csak valaki, akivel néha összejövünk, jól elvagyunk és ennyi. Azt mondta, nekem még nem kéne eljutnom erre a szintre.:] Más kérdés, hogy ha őszinte akarok lenn magamhoz..én sem erre vágyom, hanem egy jó párkapcsolatra. De úgy tűnik, ilyen nem nagyon létezik. Viszont amit leírtam, tökéletesen működtethető lenne a Zsoltival. Szexuális vonzalom megvan és ésszel fel tudom mérni, hogy én nem arra vágyom, amit ő adni tud. Persze az, hogy ésszel értem, még nem jelenti azt, hogy minden oké.. Nekem sose mentek ezek az egy éjszakás dolgok.. Lásd pl Joci.. Nem kevés idő volt kiheverni. Igaz, az 3 éve volt. Lehet azóta változtam. Fejlődtem. Vagy nem... :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat