Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lujzi naplója


Rudolf Gergely [48045 AL], gazdája Lujzi
2012-06-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/48045
2012-06-25

jól kezdődött a szombat, még pénteken kitakarította a lakást, hogy másnap lemehessen a városba, vásárolni akart, ma ezt az oldalt, máskor a szembeoldalt, azután a szomszéd sétálóutcát. mert így megy ez, minden oldalt végig kell járni, mindenhova be kell nézni, ritkán jár el ruhát vásárolni, ezért ha egyszer időt szán rá, akkor tényleg időt szán rá: napokat, mert ezt jól kell csinálni, nm lehet megvenni akármit. namármost. elindult szombat délután, szokás szerint alig talált valamit. nagyon szeretett volna már venni egy kis papucsot, otthonra, vagy épp a plázsra, mert amúgy mamuszai vannak, amiket imád, de nem nyáron, az egyik cipősbolt kínaiaké volt, elnézést 38as nincs belőle? ebből nincs, de 39es van ! oO a lány csak nézett rájuk bambán, az nagyon nagy lesz, mondta nekik, ó, nembaj az, válaszolták, próbálja föl és meglátjuk ! nemhogy egy másik színűt ajánlottak volna, vagy mintásat, amiből van 38. fölpróbálta a 37eset is, dehát egyik sem volt jó. köszönöm, mondta végül és kisietett a boltból. engem nem érdekel, hogy itt a legolcsóbb a papucs az utcában, meg sem nézek egy másik színűt, idióta kínaiak. gondolta. szép fehér volt, aranyos virágmintákkal. nagyon tetszett neki. talán a másik oldalon, egy másik nap. gondolta. végül a legutolsó butikban akadt rá a legjobb ruhadarabokra. nem vehetek meg semmit 10 euró fölött, nem bírja a pénztárcám. de alig vett valamit, így hát úgy gondolta, ezek csak megérik, egy sötétarany szín nadrág, egy bézs színű oroszlánmintás felső. csak egy barna-bézs magassarkú kellett volna, de sebaj, érezte hogy kordul a gyomra. pont a közelben volt az az étterem, ahol dolgozott anno, miért is ne, itt vannak a kollégái, a barátai. benéz és eszik. szexy lady -mondta neki, ki a szexi miről beszélsz? kérdezte h mit vett, bikinit, fehérneműt. dehát ez kicsi rád- kiáltott fel. tényleg az. hát ma este ezt veszed föl a partra, elviszlek. nem, nem veszem fel.
vizet kért tőle. aztán valami rémísztően jéghideget érzett a hátán, és a kezét, elszaladt, futott utána, az oldalán bökdöste, mert azt utálja. szidta, wat fer futr. jólvan már jólvan, nem halsz bele. te nem vagy normális. bement utána, ellépett tőle, félt, hogy ott mindenki előtt fogja inzultálni. mondta neki h éhes. készítek én neked szendvicset, zöldségekkel meg sajttal ? légyszíves.
megérkezett a kedves is. beárulta őt a kedvesnek, hogy jeget dugott a hátába. odavetette őneki, h utálja. s mikor leültek a kedvessel a teraszon beszélgetni, a lány evett a kedves kávét ivott és dohányzott, ő nem ült le melléjük, hanem egy másik asztalhoz. a kedves kérdezte, hogy mi a helyzet a barátjával és a lánnyal, ő elmondta, nem az ő esete, a kedves megjegyezte, hogy talán a lány még mindig szerelmes valakibe. tiltakozott, talán egy picit, de nem szabad, ő tabu, menyasszonya van, bár erről ő a lánynak sosem számolt be. de a lány tudja, és nem fog bepiszkítani egy kapcsolatot. oda akart őhozzá menni és puszit nyomni az arcára, és odasúgni a főlébe h tudod, hogy nem utállak. de ő bement dolgozni, és füli jött ki, kérte, hogy a lány menjen el vele jegyet venni a gyerkőcnek vonatra. mire visszaértek, ő már elment, pedig még volt fél óra a munkaidejéből. kedves mondta, h hívja fel, a postánál vár. a lány leteremtette, hogy gondolja, hogy képes elmenni anélkül, hogy ne adna neki puszit hogy ne köszönne el tőle és tudja nagyon jól, hogy szereti. puszikat nyomott az arcára. megkérdezte hogy miért kapta. csak úgy, puszi, normál. igen, mert te természetes lány vagy. az vagyok.
van nálam marihuána- mondta a lánynak.
ne beszélj !! -beleszimatolt a kis tasakba. -mennyei, hadd szívjak bele! kérlek!
odaadta neki, 2 hosszút szívott belőle... kiszáradt a torka, a szája, nem tudott fókuszálni a szeme, nem érezte a végtagjait, nem tudott mozogni, vibrált előtte a világ.
nem vagyok jól.
tessék, igyál, várj, hozok cukrot, maradj itt, ne mozogj.
hozott, a szájába nyomta majdnem mind.
undorító.
na most mi legyen?
vigyél haza.
nem érzett semmit, nem érzékelt semmit a külvilágból.
kérlek mondd hogy ez csak egy álom.
nem, ez a valóság
útközben mondogatta, hogy ne csinálja itt a mozit
dehát nem csinálta, tényleg nem volt jól.
megérkeztek... ő segített neki kiszállnia a kocsiból, amint a lány felállt, hányt, rengeteget...
c'est chaud-mondta ő
aztarohadtkurvaeget-mondta a lány.
ő felvitte a lakásba, csinált neki kávét
-jobb vagy még mindig semmi javulást nem érzel ?
-aludnék...
-akkor lefekszünk
-nem lenne jobb egy zuhany ? hideg ?
-hideg, dehogynem. menne egyedül ?
-nem...
-na gyere.
a mosdókagylóban lemosta az arcát, szappannal, szép fekete csík éktelenedett szeme alatt a sminkétől. ez őt nevetésre sarkallta. levetkőztette, beállította a kádba, és ráengedte a hideg vizet
-ne sikíts, ne kiabálj.
a lány meg sem szólalt a jéghideg víz alatt.
leültette, megmosdatta szépen, samponnal, tusfürdővel.
finom volt keze érintése, gyöngéd, puha. még nem érzett ilyet soha. kiemelte a kádból, hagyta hogy egyedül felöltözzön, majd bebújtatta az ágyba, melléült, masszírozgatta, puszilgatta. a lány csak annyit mondogatott hogy nagyon nagyon sajnálom, sajnálom, sajnálom. most biztos utálsz- mondta őneki. te utálsz engem-vetette vissza.
-ez nem igaz, szeretlek nagyon
de ő nem mondott semmit
-menj csak, dolgod van, nm tarthatlak itt egész délután, így is elrontottam a napodat
-te akarod h elmenjek ?
-persze h nm, de nm maradhatsz, dolgod van
de nem ment el, csak miután elaludt.

nagyon fél, hogy megváltozik minden köztük, hogy már nem úgy néz rá, mint egy tiszta lányra... hogy többet nem is akarja látni egyáltalán.

írt őneki, h nem tud többé a szemébe nézni
ő visszaírta, h beszélsz marhaságokat, hagyd abba

nagyon kedveli őt a lány, őbenne bízik meg 100%osan, őmellette érzi magát biztonságban. nagyon jó barátja, nem olyan mint a többi itteni. ő nem beszéli ki, biztos benne, hogy ezt sem fogja senkinek sem elmondani.

de abban viszont egyáltalán nem biztos, hogy fog-e ő valaha is beszélni még vele.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat