Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2012-07-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2012-07-13

Hello!

Hát..hazajöttünk.
Úgy döntöttem, ezt a naplót a vízitúrának szentelem, míg a mait (merthogy már 19.-e van):] a többinek..
Igaz, nem sok kedvem van írni, de ma egy hete, hogy hazajöttünk és itthon teszem a semmit, nem lenne jó tovább húzni halasztani..

Szóval ugye 29.-én mentünk el. Ádika rendesen indított, rohantam egyet a gyógyszertárba, aztán attól tartottam itt hagynak. De a Daedalon se segített, csandázott szegényke a buszon kétszer is. Sajnáltam, meg elég szar volt, mert tudom, milyen fos érzés, hogy mindenki röhög meg dumál körülötted, te meg örülsz, hogy élsz. Végül előre ültették, de azért úgy se volt valami jó. Estére belázasodott, adtam neki egy Algopyrin-t, úgyhogy reggelre szerencsére jobban lett. Már ott szórakozott a többiekkel a zúgónál. Jó buli lett volna, ha nem lennék betoji meg ha nem lett volna meg..
Viszonylag későn indultunk, mert ugyebár csak 13 kilométert kellett mennünk, mint erre a nap vége felé Pusi annyiszor felhívta a figyelmünk. Ja, mert este 8 felé értünk oda Hencidára vagy hova, annyi fát kellett kivágni, meg átlökdösni a kenut bedőlt fák alatt meg ilyenek. Volt egy hely, ahol én voltam az egyetlen, aki benn maradhatott, még Briginek is ki kellett szállni, de hát basszus, úgy hogy megvolt,még jó hogy nem akartam kimászni abba az undorító trutyiba.. Aznap amúgy velünk evezett a sorozatgyilkos fejű srác, de én örültem, hogy többet nem, nem volt szimpatikus. Szerencsére Ádámnak se.
Másnap mi voltunk ügyeletben, tűrhető volt, de megfogadtam, hogy többet semmiképp nem leszek a Kalmárral, nekem nem szimpatikus az, ahogy ő vezeti az ügyeletet.
Hát szóval a Berettyó elég rossz volt, mert nehéz volt kiállni, mindenütt iszapos volt a part meg ilyenek. Körösön kábé dettó ugyanez.
Meg elég fárasztó volt az, hogy egész nap sütött a nap, megállás nélkül. Ez úgy a 3. nap tájékán kezdett zavaró lenni, amikor már a fák sem árnyékolták a folyót.
Berettyóújfalun néztük az EB döntőt, amikor is egy út menti kútnál fürödtünk Brigivel meg Ricsivel. De mondjuk Bakóék is bejátszották ezt, csak nem ott és ráadásul meztelenül, ki is hívták rájuk a rendőrséget.. :D:D
Másnap Szeghalomra jött le a Máté Pityu meg a Samu. Az a kis srác olyan tündéri,meg kell zabálni. Imádni való. :) Ott se tudtunk rendesen fürdeni, és még a táborhely is hosszú meg keskeny volt, mi voltunk a legvégén. De még így is jobb volt, mert előtte volt, hogy a nagyszájú cipók környékére vertük a sátrat, azok meg egész este hangosan pofáztak.. Na mindegy.
Úgy volt, hogy bemegyünk Szeghalomra is fürdeni, de végül, mivel mindenki tök fáradt volt, megettük a vacsit - illetve én azt se, mert chillis bab volt - és zúztunk aludni.
Másnap Gyomaendrődön voltunk, az már Körösök. Ott 300 ft-ért lehetett fürdeni, úgy volt, hogy meleg vízben. Ehhez képest tök hideg volt a víz, ráadásul tökre kipattogzott a hónom alja a Berettyóban való borotválás miatt, nagyon durván nézett ki. Annyi volt jó, hogy legalább volt tükör.
Másnap mentünk tovább Szarvasra, jó volt, hogy pihenő volt, mert már hulla fáradtak voltunk, én a magam részéről hisztis is, mert Zolikát folyton kipakolták tőlünk (mondjuk ahogy néztem, nagyon nem is akart velünk lenni..Sevi kedvesen megjegyezte, hogy persze, mert hogy csak rabszolga, meg ilyenek..amúgy szívesen elimináltam volna néhányszor a társaságát, mert hát ha bunkózni kell, az nagyon megy neki, de más nem nagyon. Különösen ki voltam akadva a Berettyóújfalun történtek miatt, mikor megvettem neki egy csomó mindent, aztán közölték, hogy ja bocs, csak poénkodtak..pöcsfej.
Ja meg az is kedves volt, mikor vagy 50 liter vízzel lelocsolt, mert mi poénból odamentünk, mikor épp ők forgattak be valakit. Erre tettem is egy velős megjegyzést, amin a Tomi meg a Peti eléggé kibuktak, és Tomi szerint a Sevi is meghallotta, de a legkevésbé sem érdekelt, mert tök dühös voltam rá.. Még mindig kiakaszt, hogy ha valakibe beleszúrsz, miért kell neki olyan erővel visszavágni, hogy mondjuk eltörik a csontod. Tisztára mint az Engem szeress!-ben. Ott ilyen a Zsófi a Szücsivel.. Na mindegy.)
Szóval Szarvas jó volt, másnap mi az arborétum helyett bementünk a fürdőbe, tök jó volt. Végre tudtunk normálisan fürdeni meg minden. Egy idő után a Tomival kimentünk beszélgetni a bárhoz. Lassan a többiek is átszivárogtak, aztán bementem a pénztárcámért, hogy együnk valamit, de mire visszajöttem, a Petya elfoglalta a helyem, úgyhogy végül kiültünk az étterem elé, ott ettünk. Utána az emberek nagy része ott kötött ki amúgy.. :]
Beszélgettünk egy csomót a Tomival, jó volt. A Vonák Lacival meg Bökényben, az is. Igaz, hogy szembesített vele, hogy rossz a természetem, mert hamar ráérzik az emberek gyengéire és én ott rúgok beléjük, ahol a legjobban fáj. Mondjuk nehezen hiszem, hogy a Sevinek a kettőnk dolga lenne a gyenge pontja. Bár Brigi azt mondtam szerinte ő szeretett engem. A magam módján. Hát azzal sokra megyek...
Aztán a fürdőből taxival mentünk haza, addigra már ott volt a Kopi, Menosz, Nyuszi, Kalti, két öreg csávó a gyerekeikkel, az egyiknek Cigány volt a beceneve és elég visszataszító volt, a másik meg valami egyetemi tanár volt és az is eléggé fúúúúj volt. Ja meg innen mentek el a Samuék, akitől még puszit is kaptam, tök aranyos volt.:] Meg jött még valami pasas, Misi, aki a többihez képest kulturáltan nézett ki és másnap azt nyomatta a vízen, hogy ő 35 és a legutóbbi barátnője 22 volt. Mondtam, hogy az én legutóbbi barátom 34. Este meg felajánlotta, hogy megmasszíroz..ehhe..na mindegy. Tipikus ilyen 35 éves, csak semmi felelősség, első helyen áll az autóm, utána a csajok.. Fura, hogy most néztem, van gyereke.. :$ Ja meg ide jöttek le Álmosék is.
Este bementünk egy Napestig nevű helyre, nem volt rossz, Vilikével eveztem, csak kicsit sok volt a szúnyog meg nem volt kedvem sokat evezni.. :Đ
Aztán másnap jött az a borzalmas 52 km azzal a borzalmas átemeléssel... Beszélni sincs róla kedvem, már totál ki voltunk, még akkor is, ha pihenőnap volt. Brigi már többször sírt is, de nagyon büszke voltam/vagyok rá, tök jól bírta. Kicsit nyafogott néha, de amilyen hisztiket én kivágtam, ahhoz képest ő semmi se volt.
Kunszentmártonon ahhoz képest egész aktívak voltunk, bementünk kocsmázni, tök sokat beszéltem Zsoltival..és közben Danika odajött és elkezdett dumálni..alapjáraton el is beszélgetek vele (ha muszáj..), de nem úgy, hogy éppen telefonálok!!!
Na mindegy, kicsit fura a gyerek. A haverját, az Alxet azt még mindig nem bírom és megint vele ügyeltem, legalábbis ott volt, amikor Gabival ügyeltünk. Amikor a 9 feleses srác előadta magát és szétszedte meg -hányta a sátrát..
Szóval kocsmáztunk meg aztán kinn énekeltünk Álmosékkal, beszélgettünk, effélék. Másnap reggel későn indultunk, mert csak 16 km-t kellett mennünk, reggel még voltunk vásárolni meg fagyizni.
Utána mentünk Bökénybe. Na ott már többen voltak, de még mindig max 20 ember, ha lejött. Tök kevés, 10 éve valami 150-en voltak..vagy 200-an, nem is tudom.
Megint ott volt a Szűcs tanár úr meg a családja, az Andor meg lejött a Laura, a Józsi húga, a Betti, a Dalma..és a Zsófi..jajjdejó.
Tomi asszem még Szarvason mondta, hogy lejön és hogy a Zsófi nem igazán bír engem és hogy nem azért, mert ő se, de nem nagyon fog velem beszélgetni, mert ennyivel tartozik a Zsófinak. Blabla. Jó szarul esett, de mindegy.
Végül is azért jó volt Bökény, énekeltünk, sokat társasoztunk, a kemény mag már mind tud BANG!-ot játszani. :] Dalma amúgy egy nagyon aranyos lány, tök kedves, barátságos és annyira passzolnak a Gabival... :] A Laura is jófej, ő szintén nagyon illik a Zolihoz. Zsófiról nem nyilatkoznék, olyan, amilyen. Nem érintkeztem vele semmit, csak míg köszönéskor puszit adtunk.
Első este én kb 8-9 magasságában elmentem aludni, így akkor sem voltam ott, mikor Huszti megkapta az ajándékát. Persze nem aludtam, mert kinn hangoskodtak, meg annyira álmos se voltam, csak nem volt kedvem a Zsófival tölteni az időt..
Másnap szerencsére elhúztak a Bettivel együtt. Őszinte leszek, kicsit se hiányzott. Fürödtünk, iszogattunk, beszélgettem a Kaltival, főztünk, ügyeleteskedtünk, játszottunk, tengóztunk..Jó volt. Este ünnepi vacsi volt, a Hangya főzött, aki összehányta a Ricsi pokrócát. :D Hülye Imi..Na mindegy, nem volt rossz. Mármint a kaja. :]
Másnap avatás volt. Bementek Csongrádra, mi nagyrészt játszottunk meg beszélgettünk. Brigi egyszer fürdött, az evezésért. De a kérdéseket mind tudta, ügyi volt. Egyszer meg jó is fürdeni, ő is azt mondta. Illetve nem jó, de valahogy kell. Anélkül nem az igazi.
Este megint ünnepi vacsi, befelé menet eltévedtünk Dalma, Brigi, Nyuszi, Laura meg én.:] De így is előbb odaértünk és nem kötöttük a dolgot a fiúk orrára.. :] Jó volt a vacsi is, megadtam Gabinak a tartozásom a kukára. :] Meg csomót beszélgettünk a Tomival, aki tök aranyosan melegített, bár lehet az nem ott volt,már nem tom. Hazafelé is beszéltünk, kérdezte, hogy tulajdonképp miért szakítottam vele meg hogy tudom-e, hogy 10 éves korától a mai napig összvissz egyszer sírt, és nem a nagypapája temetésén?
Jó szar érzés volt, na.

Hmm, kezdek félni, hogy lassan elfogy az az 5000 karakter.
Mindegy, másnap Ányás kanyar volt, Seviék főztek milánóit, még reggel is azt ettem. :) Jó homokos volt a part, most kicsit odébb voltunk, mint 4 éve, mert nem voltak ott a cserkészek. Ádival reggel még össze is verekedtünk, mert már nagyon elegem volt belőle. Tök piti ügyön amúgy, azon, hogy beljebb kellet tuszkolni azokat a hülye sátorrudakat, amiket persze az én hordómban tartottunk.. Mindegy.
Másnap meg jött Szeged, most nem volt szaxofonos, aki búcsút fújt volna, se hátul Sevi, elöl Zolika, középen napozós Vikike.. :] Most egy evezős Viki volt, meg hátul Ádám. De nem nagyon bírtuk a rossz időt, előző nap egy jégeső kapott el, de szerencsére megúsztuk, aznap viszont hol esett, hol nem, kicsit hűvös is volt néha, szóval elég rossz volt, meg már dög fáradt voltam. Végül átültettek a Gabihoz, Ádám meg a Tibivel ment, így már jó volt. Mikor odaértünk, lezuhanyoztunk, hajat mostunk, megszárítottuk a hajunkat (!!!!):D, aztán meg szépítkeztünk. Volt egy nagyon idilli :] 10-15 perc, amíg sminkeltem és közben a Sevivel beszélgettem, aki a női WC-ben..ehemm, intézte a dolgát. :D
Aztán vacsi, beszélgetés Zsoltival, nuku buli Szegeden, ehelyett jókora eső, taxizás, iszogatás, várakozás Mátéval, Meki, satöbbi.. Megválasztottuk a Rudolfot a túra emberének, mert olyan aranyos volt, mikor Bökényben elbúcsúztunk és majdnem sírt.. Nagyon rendes srác, de tényleg!
Aztán másnap. Pakolás, öltözködés, némi városnézés után meg hazaút, vicces alvós fényképekkel tarkítva. :]
És ha minden igaz, éppen pontosan egy héttel ezelőtt ha nem is voltam még itthon, de már nagyon közeledtem hozzá. :]

Sűrű két hét volt, de megérte. :]



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat