Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
SZIGET ÁKOS

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
SZIGET ÁKOS

2012.08.07. :) <3
most nincs időm leírni, de fantasztikus volt.
azt hiszem, láttam őt is.

voltam 3 napos kenu túrán is. volt ott egy 9 éves kislány. összebarátkoztam vele, nem lévén senki kortárs a csapatban. és olyan aranyos volt. vicusnak hívott. egyszer csak úgy odajött hozzám és megölelt. :') a buszon hazafelé odaült mellém, beraktam a mulánt és mikor néztük, rádőlt a karomra. majd egyszer szeretnék gyereket.

kenuval átcsurogtunk Pest és Buda között. a margit sziget mellett... a hajógyári mellett.. a borpatika mellett.. a lánchíd alatt..
este a sátorban egyedül aludtam.. hideg volt, fáradt voltam, fájt mindenem és a föld sem volt túlzottan kényelmes.. beraktam a koncertes felvételeimet.. keresem az utam és valami véget ért.. és bőgtem.. körülöttem 20-30 ember, és én olyan egyedül éreztem magam, mint a kisujjam.. ilyenkor magam elé képzelem a pillanatokat, mikor megölelt, mikor "szeretett" (vagy nem), és mérhetetlenül hiányzik.. lassan 5 hónapja.. ő már vagy 2 lányon túlment, én pedig még mindig emiatt az 1 hónap miatt sírok.. normális ez? ...

koncert: egyedül mentem oda reggel, kicsit féltem, hogy milyen "atrocitások" fognak érni, de nem volt semmi (csak vmi külföldi srácok kezdtek el vmit magyarázni, de mire kivettem a fülhallgatóm, már nem volt olyan fontos és tovább mentek..:D). 9:50-kor írtam smst a Bendegúznak, de kiderült, hogy mégsem lesz ott reggel és csak este jön.. úgyhogy betelepedtem a nagyszínpad elé. szerintem első voltam, mert mikor odaértem, még abszolút senki nem volt előtte. amikor már 5 ember odament, akkor én is. mellettem volt 3 30/40-es nő, hát azok viccesek voltak:D utána odaértek csabiék is négyen, plusz még egy srác, na velük haverkodtam össze. a soundcheck brutááál volt=) kb 1 óráig tartott, jófej volt Ákos:)
a koncertet fölösleges részletezni. felejthetetlen..:) és végre első sorból:) csomó képen rajta vagyunk, a kamera is rengetegszer vett minket, egyszer pont a kivetítőn is láttam magunkat, úgyhogy ha lesz dvd, akkor rajta leszünk! :D

megszólalt az Érintő.. szívszakadás.. Keresem az utam.. szintén.. Utolsó levél.. Valami véget ért.. ugyanúgy..

http://www.youtube.com/watch?v=N1tT1n_mDdI&list=UUoARkent57Eau0GWsozk3nA&index=1&feature=plcp
talán az a baj, hogy nem írtam meg az utolsó levelet.. és az, hogy ő sem írta meg.. ott nem tudtam beszélni, kérdezni, mert éppen akkor ölt meg azzal, hogy vége.. később pedig már úgy éreztem, nincs jogom megkérdezni tőle, hogy valójában miért.. mert az olyan, mint egy számonkérés.. ha már nem tartozik hozzám, nincs közöm többé a dolgaihoz..
pedig talán ha megírtuk volna ezt az utolsó levelet, ő is, én is, akkor talán.. talán könnyebb lett volna, lenne a továbblépés .. persze részéről valószínűleg semmit nem változtatott volna, ha leírtam volna mindent, amit akkor (és most is) éreztem.. az, hogy mikor ott ültünk a fűben és én csak bőgtem és bőgtem, talán mindent elmondott..
most.. írt egy szabó enikő nevű lány (koncerten volt ő is) egy képem alá, és én hirtelen azt hittem, hogy erik..ilyenkor is eltudnám sírni magam.. pedig akkora bunkó, úgy elfelejtette a szülinapomat, mintha soha nem is ismert volna.. és nem tudom, miért vártam mást.. miért várok mást.. igazából nem akarnám már őt magamnak, mert rájöttem, hogy mégsem az az ember, akinek gondoltam.. nem olyan csodálatos és földöntúli.. csak egy egyszerű ember, akinek nincsenek komoly, igazi érzései, és ezzel ölt meg bennem mindent, amit a szerelemről hittem.. nem várhatom el, hogy az emberek vigyázzanak a szívemre.. de azt igen, hogy akinek odaadom, az ne törje össze.. ő megtette, és egy részem utálja is ezért.. a másik.. a másikat pedig igyekszem én magam összetörni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat