Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2012-08-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2012-08-13

Hello!

Elszánt vagyok hogy ezt értelmesen megírom...
Csak az a baj, hogy magam sem tudom mit akarok, kit akarok, hogy akarom... így meg elég nehéz..
Bírom amúgy Zsoltit, megbeszéljük, hogy este jön fel és majd beszélünk, erre nincsen sehol.. vagyis valahol biztosan van, de hogy MSNen nincs fenn, az biztos. És mivel 21:48 van már nem is igen lesz..
Megnéztem amúgy ma a volt barátnőjét.. Kicsit leakadtam a dolgon. (Zsolti érzi ezt a napló dolgot..most írt SMSt):] Szóval..a világért sem akarok nagyképű lenni, de ez a csaj nem is szép. Nagyon tucat, de tényleg. Jó persze, biztos aranyos meg okos meg öreg meg minden..de fura érzés, hogy engem nem, őt meg igen...

Na hát múlt hetet majdnem végigdolgoztam. Hétfőn a Hellában voltam, Excel-eztünk Daniellával. Keddtől szombatig meg a Rossmann pénztárban nyomtam.. Jó volt,bár az Ildi nem valami észkombájn és a Nikivel is voltak problémáim enyhén szólva, de mindegy..
Pénteken visszajöttem Keszire Liliékhez..ott voltunk, beszélgettünk, megjött Zoli meg Nóri, ittunk sangria-t. Aztán nagy nehezen elindultunk, beültünk a Holle anyóba, mondván Ákos majd biztosan ott lesz.. Hát ő nem volt, de odajött a Pető meg Évi is, aki elment átöltözni. Ittunk egy sört, aztán elmentünk a Foster's-be... Hát, az a hely mekkora egy sz*r.. Sosem voltam korábban, de nem is hiányzott. Tele van 17 éves csitribancokkal, nagyon gáz. Végül a retro részen voltunk egy órát talán, aztán elegünk lett. Annyira a zene se volt nagyon jó, a két táncoló ká-ról nem is beszélve..
Kíváncsi vagyok Dunakeszi normális fiataljai hova járnak bulizni.. Pl Gergőék.. Bár arra más szempontból is kíváncsi vagyok.. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat