Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2012-09-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2012-09-03

Na hello!

A hétvége utóhatása alatt (no meg a szabványok túlzott nyomása miatt..) ma szinte lerohant egy gondolat.. Bár nem tudom miről szól a Barátság extrákkal című film (közben megnéztem, kicsit más..), de valami olyasmi a miénk is.. Merthogy alapból úgy indult el a dolog, hogy mi akkor kapcsolatot keresünk..aztán ő bedobta, hogy legyünk barátok inkább, majd odajött és megcsókolt.. A nagy férfi logika..
Így aztán az egész egy zagyvaság..barátok vagyunk, de mivel fizikai vonzalom van köztünk, más is van. Csak épp kapcsolat nincs. És ez így elég más fényben mutat egy csomó dolgot.
Persze megfordult a fejemben, hogy ezzel most megint felmentem egy csomó dolog alól, de ahogy kezdem megismerni a dolgokat, rájövök, hogy ez a nagy igazság. Meg kéne néznünk azt a filmet együtt.. :)

Amúgy nem volt rossz a hétvége. Nagy nehezen lefixáltam a szállást és olyan 10 felé már oda is értünk. Másnap reggel - akárcsak odafelé - esett az eső. Átmentünk Balatonföldvárra vásárolni. Utána vissza, délben már reggeliztünk is.. :) Közben Zsolti felköszöntött. Marha fantáziadúsan, kaptam tőle egy boldog szülinapot felirítú bögrét.. Viszont nekem meg jött egy ihlet, hogy mit vegyek neki a születésnapjára, ha egyáltalán még beszélő viszonyban leszünk.. Bár azt nem tudom, hol lehet ilyet kapni, de garantáltan tetszene neki. Utána, bár elég ratyi idő volt, elmentünk kirándulni. Átmentünk Siófokra, fagyiztunk, sétáltunk, nézelődtünk. Voltunk egy kikötőben, ahol le vagyok fotózva Zsófiékkal, de nem tudom, hol van. Talán Balatonszárszón. De lehet, hogy nem.
Egyébként nagyon alacsony a vízállás, vagy 1 méterrel szokott magasabb lenni.
Délután hazamentünk, megcsináltam a spagettit, Zsolti azt nyilatkozta, hogy teljesen jó. Nem valami lelkes, de mindegy. Utána elmosogatott meg elpakoltunk, aztán meg leültünk filmet nézni. Kicsit nehezen sikerült kiválasztani mit nézzünk,végül a Johnny English-t választottam..
Másnap reggel kb arra ébredtem, hogy Zsolti mulatós zenét hallgat a tévében és reggelit csinál.. :D A másodikkal nincs is semmi baj, de az első elég vicces volt.. :]
Nagy nehezen felkeltem, megreggeliztünk, lezuhanyoztunk, Zsolti kifizette a tulajt, aztán elmosogattam, Kokóval játszottunk, elpakoltunk..

Utána elindultunk haza, de persze előbb bementünk Siófokra fagyizni. Előbb telefonáltunk egyet, aztán fagyi, aztán lementünk a partra, Zsolti bement a vízbe, aztán kijött és mentünk tovább..
Még vagy 2 helyen megálltunk, végül én is fürödtem, jó volt a bokáig érő vízben sétálgatni. Még jobb lett volna ha mondjuk nem olyanok lettünk volna, mint két idegen...
Voltunk gokartozni is, illetve Zsolti ment, én néztem, nem nekem való az ilyen.. :] Persze mindenkit megelőzött, ő ment leggyorsabban, volt egy ilyen 180 fokos kanyar, minden körben csikorgott a gumija, állandóan attól féltem, hogy kirepül, egyszer kétszer láttam, hogy be is mozgott rendesen.. :] Na mindegy, ügyes volt.
Utoljára nem tudom, hol álltunk meg, kiültünk egy hosszú stégre, ettünk, ittunk, játszottunk, beszélgettünk, tök idilli volt. Ha tudnék úgy hozzáállni, hogy csak egy pasi, akitől nem is akarok semmit, csak elvagyunk, akkor minden rendben is lenne. Csak ehhez kéne valaki a valóságban, aki szeret. De ha ez meglenne, akkor meg Zsoltival lenne vége, mert bár jól érzem magam vele, ő nem azt akarja, amit én.. És egyre inkább úgy tűnik, a kettőt nem nagyon lehet összeegyeztetni..
Persze ezzel nekem elég nehéz szembenézni. Tegnap este hívogattam, mint a megszállott, de addig nem hívott vissza, míg nem írtam egy SMS-t, hogy hívjon majd vissza, mert fontos meg h nem érzelmekről akarok fecsegni.. Merthogy elhagytam a bérletem és reméltem, hogy a kocsiban van, de nem..:/ Kicsit gáz, mert nem lesz elég pénzem hazamenni, de majd megoldom valahogy..
Csütörtökön megyek haza. Meg Bikinire. Otthon is alszom, pénteken visszajövök dolgozni, de már csütörtök reggel itthagyom a kulcsot, amit kaptam. Csak majd a néninek kéen adni valamit.. Na, majd megbeszélem anyuval.
Kíváncsi vagyok, Zsolti tud-e majd jönni Bikinire. Van egy fogadásom, hogy nem, de közölte, hogy ez nem rajta múlik. Hát igen, ezt tudjuk, ha valami nem jön össze, az sose rajta múlik.. :]

Áhh amúgy nem tom.. Csomó pozitívum van persze, de negatívum is akad bőven. Díjaznám ha olyan lennék, aki tud csak sodródni az árral, nem akar folyton döntéseket erőltetni mindenkire. De valahogy nem vagyok ilyen..
Szeretem tudni, hogy fekete vagy fehér az a valami.
"A nő szerint a kapcsolatnak van jövője..a nő szeretné tudni, hogyan fest ez a jövő.. Ilyenkor a férfinak gyorsan ki kell találnia valamit.." :D
Szóval velem nem egyszerű, de soha senki nem is mondta, hogy az. Valahogy azért eddig mégis kijöttek velem az emberek. Ja, jut eszembe Ricsi írt SMS-t a szülinapomon.. Sokan mások is, akikre nem is számítottam, pl Pusi, Kiss részegen.. :] De Ricsi volt a legmeglepőbb.. Mondjuk azt hittem, Brigi Ricsije, de aztán kiderült, hogy nem.

Na lassan megyek, még hajat kell mosnom..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat