Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Greyan naplója


Tyvek [326789 AL], gazdája Greyan
Quelques pensées

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/326789
Quelques pensées

I.Egyetlen pillanat hozta el a jövőt, és két fáradt mosoly.
Most pedig rajzok vagyunk egy táblán. Két egymás kezét fogó pálcikaember, akik mögé a Sors nap mint nap új hátteret rajzol, ahogy éppen gondolja. Néha az az érzésem, hogy bár a képen vagyok, egyszerre rajzolok is; máskor viszont elveszettenk és kiszolgáltatottnak érzem magam, pedig tudom, hogy igazából semmi sem véletlenül történt vagy történik.

II.Érdekes dolog nyugalmat érezni, miközben kis időre úgy tűnik, minden darabokra hullik körülöttem, és már nem vagyok elég, hogy összetartsam. Ilyenkor bizonyságot kell nyernem az ellenkezőjéről, vagy jégcsap hűvösséggel szembenéznem a tényekkel, és belesétálni a tornádó közepébe. Valamiképpen úgyis kijutok onnan, hiszen "Örökké nem eshet"... Tanulság bármiben lehet, a fájdalom pedig megacéloz.

III.A félelem, akár egy folyton pörgő horrorfilm, ami elé be vagy szíjazva a mozi ülésébe, ahhoz vezet, hogy elfelejts élni.Átsiklasz mindenen, ami történik körülötted, és örülhetsz, ha a tudatalattid elraktároz néhány tompa benyomást... A világ elhomályosul, vagy rosszabb esetben a film részévé válik... és akkor elcsúful minden... tágra nylít szemekkel keresed a megoldást, de hiába, mert ezen a filmen alig látsz túl... pedig ott a lehetőség, hogy kicsit felfüggeszd ezt, gondolkodj, és átadd magad egyfajta angyali nyugalomnak... fáradtan, falfehéren rogysz a gondoskodó karokba, és lehunyod a szemed. Tudod, hogy szeretnek és védenek téged...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat