Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2012-09-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2012-09-26


Ma igazából nincs is miről írnom..
Elkészültem, hogy bemegyek és amint álltam a megállóban, megnéztem a telefonom és kiderült, hogy madékáni szünet van. Több mint egy órátkészülődtem azért, hogy kisétáljak a megállóba meg vissza..

Most kicsit rosszabb kedvemben vagyok mint pár napja..
Nem mintha ez bármit változtatna az elvemen, vagyis hogy nekem nem kell férfi. Anyu feliratkozott a Randivonalra..
Néha engem is elfog a nosztalgia, hogy mennyi bókot kaptam. Na jó, dehát kösz.. A valóságban fele annyit sem, és különben is, ezek szakítani is úgy szeretnek, ahogy ismerkedni..látatlanban.
Illetve ez így nem pontosan igaz, mert ha nem lett volna képem, nem sokan írtak volna.. Pedig még olyan hejjdevonzónak sem lehetett mondani. Kedves lány, kedves mosoly, ennyi.
Pedig több van a fejemben, mint sok ott évek óta keresgélő csajnak. És mégsem értékelte senki. Vagy én nem értékeltem azokat akiket ez érdekelt volna?!
Áá, mindegy is, tele van érzelmileg csökött seggfejekkel. :D
És amúgy sem kell nekem férfi. :]

Azért kicsit egyedül érzem magam. De majd elmúlik.. :]
Olvasva Csernust, jó érzésem van. Mondjuk Dani többször jut eszembe, mint Zsolti. A jó kocsijával, szép lakásaival, elegáns cuccaival..és az üres életével. Van mindene és mégsincs semmije. Szánalmas.
De ami rosszabb..nem tudom, ő ezt érzékeli-e, de nem is keresi a többet, a jobbat. Én például értelmes vagyok, fiatal és jól nézek ki. Mondhatnám, hogy aránylag meg hogy nem nézek ki rosszul, de hát a franc fogja ezt mondani, amikor igenis tök sokat fogytam és igenis jól nézek ki. :) Szóval neki nem ez kellett. Illetve ez kellett..egy-két alkalomra. Vagyis..kellett volna. Csak épp nem kapta meg.. :] Zolit így utólag megértem. Nem egy szint. :] Danit is. Mást akart..
Ha így veszem..Zsoltit is. Csak - akárcsak Ricsinél - a mód, a milyenség. Ilyenkor mindig annyira bedühödöm, hogy kedvem lenne felhívni és leordítani a fejét, de úgysem venné föl. De szívesen lemennék hozzájuk.. Csak hogy úgy milyen tekintettel lenne bőr a képén elém állni..
Ha ugyanúgy, mint eddig, akkor alaposan benéztem a dolgot és egy iszonyatosan gerinctelen lénnyel volt dolgom. Ha nem..akkor az előző mondatrész az iszonyatosan szó nélkül.. :]

Most az jutott eszembe, mi lenne ha írnék egy levelet a Daninak:
Ajánlom figyelmedbe elolvasásra Dr Csernus Imre A férfi című művét. Jó esetben átétékelnéd az életed.
Én is utólag, az olvasása közben jöttem rá, mennyire jó, hogy kiléptél az életemből. :]
Vajon tetszene neki?! :]
Vagy ez kicsinyes dolog és azt tükrözi hogy bántja a hiúságom, hogy szó nélkül lelécelt?! Jobban belegondolva persze hogy bánt. Mint tudjuk, az ilyen kapcsolatokat nehezebb lezárni. Lásd az álmaim...
De nem úgy bánt, hogy még mindig ezen eszem magam. Mi a fenéért tenném? Egyrészt az nem hozza vissza őt, másrészt milyen jó, hogy nem hozza vissza, harmadrészt nincs is mit sajnálnom rajta.
Racionálisan meg idővel majd Zsoltival kapcsolatban sem fogom úgy érezni, milyen jó ha barátok maradnánk. Dehogy lenne jó. Van nekem elég bajom, nincs szükségem rá, hogy az ő sérült lelkét hozzam rendbe.
Mert vannak olyan barátságok, amikbe megéri időt és energiát fektetni. De ez nem olyan lenne.
Hűha, de filozofikus vagyok. :]



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat