Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2012-11-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2012-11-21

this is My diary, with my feelings, my thinking, maybe its my thing what i write here. nobody should read it, its just a diary of a girl who just cant talk about her feelings to her friends or anyone. its my thing what i think about the others. it doesnt have to be true. just dont care about me! thats all.

legalább ez a kib.szott napló maradjon meg nekem, ahol azt írok, amit akarok. nagyjából 2 ember olvassa, ők ismernek már eléggé, tudják, milyen voltam régen, és milyen vagyok most. mások nem érdekelnek, és ha mégis valaki elolvassa, hát leszarom, mert ez az Én naplóm. senkit nem kényszerítek, hogy megnézze, valaki mégis így tett, hát az ő baja. amit valakiről írok, az az én véleményem, nem kell, hogy megegyezzen a sajátjával vagy bárkiével. örülnék, ha lehetne legalább 1 olyan hely, ahová nyugodtan leírhatom a szar dolgaimat.. ha rajtam múlna, már rég más témákról szólnának a bejegyzések.. kurvára nem akarok 1 percig sem emlékezni. de ezután már nem is fogok, thx.



------------------------------------------------------------------------
rómáról majd írok részletesen, mert igen mozgalmas volt - de nem most.

ma valami jót álmodtam :)

a mai előadásra rohadtul kíváncsi leszek. egyrészt, mert tegnap dobtuk össze (félholtan), másrészt mert félpercenként köhögök. a hangomról ne is beszéljünk, Kucinak bejön.. :DD pedig ez most ritka szarul jött, mert például este meccs.. habár még sérült vagyok, de azzal talán bírtam volna játszani, így nem. szombaton kaig nap, azt is ki kell hagynom, pedig gyerekkorom óta csak ezért szoktam várni a novembert. na mindegy, majd várom a koncertes decembert.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat