Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2012-11-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2012-11-26

baaaaakkkker.
ez a hajnal életem egyik legdurvábbika. 1kor mondja a kuci, hogy rosszul van. görcsöl a hasa, fáj a háta.. hányt is.. kettőig próbáltuk valahogy enyhíteni, aztán lefeküdt.
hajnali 4kor jön át hozzám,hogy hívjam az ügyeletet, mert nem bírja már.. vajon mikor értek ki? FÉL HATKOR. 4től fél6ig itt szenvedett előttem és én nem tudtam semmit sem csinálni.. ez a tehetetlenség érzése a legszarabb.. szegény még a vérnyomás mérés közben is hányt, remegett, 2 injekciót is kapott.. aztán lefeküdt. aludtam 6tól fél8ig és mentem a suliba. fitt voltam és üde! ... első óra után hazajöttem, megvettem neki a gyógyszert, hazahoztam, lecsekkoltam, hogy él-e még, aztán vissza a suliba, majd ismételt bevásárlás. már jobban van szerencsére. de basszus annyira szenvedett, hogy.. nagyon szar volt végig nézni.. közben meg érezni, hogy nem tudom csökkenteni a fájdalmát.. csak a kezét fogni a szurinál vagy a vödröt tartani, mikor hány.. ez a másfél óra valami elképesztő volt.. ennyi idő alatt egy egész város meghalhatott volna. . .

gondoltam 6tól 7ig alszom egy kicsit, mert a 3,5 óra alvás Még nekem sem elég. a következő ébredés: 22:00. :D ma akartam megírni a novellaértelmezésemet, de ebből úgy érzem nem lesz semmi.



köhögőgörcs a buszon, felejthetetlen.(nyugi vica, már csak másfél óra..)
amikor álmos vagyok, de mégis "lusta" aludni (ilyen létezik?), akkor visszaolvasok dolgokat. különösen érdekelnek azok az időszakok, amikor még élt.. és utána, amikor már nem. fölösleges számolni az éveket, teljesen ugyanúgy érzek, mint 3 éve és azóta folyamatosan. csak szeretném tudni, hogy papa, szerinted szar ember lett belőlem? és ha nem, akkor égesd ki belőlem ezt az érzést, mert nem jó így..

from old me around last december: " tehát maradok én, a kis fejecském tele buta emlékekkel, a behatárolt felfogóképességével, a naplócskám, ahová negyedannyi dolgot sem írok le, ötször annyi szépítő mázzal, mint amit valójában érzek és gondolok, és öö igen, ennyim van. szóval e remek helyzet mellé lehetek még akár őrült is, hogy sikeresen megtárgyaljam magammal a dolgokat, jó ötlet. de mivel nem akarom életem hátralévő részét önsajnálattal, önmarcangolással és az állandó kiszolgáltatottság érzésével tölteni, így hát elfojtom. 10 év múlva találkozunk, meglátjuk, mi lett éva nevű pszichiátriai esetünkkel. "



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat