Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2012-12-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2012-12-03

Arra gondoltam ezerrel statozni fogok, de nem fog az agyam. Mostanában valahogy sehogyse. Ugyanakkor nem akarok megbukni statból és vááááá. Fostos.
Igaziból a hétvégémről szeretnék írni. Érdekes volt.

Szombaton szalagavató volt a Radnótiban. Az anno Karskó osztályának, a "kicsiknek"... Hát ehgen. Már nem kicsik.. :-/
Az elég hamar kiderült, hogy se Nóri, se Évi nem ér rá, Lili viszont fellép. Én valahogy mindenképp akartam menni. Így utólag..nem tudom, jó döntést hoztam-e, de biztosan bátam volna egy darabig, ha nem megyek..
Végül összeszedtem magam, anyu fekete csipkés felsőjében meg a magas derekú szoknyámban mentem. Mikor odaértem a sulihoz, épp hívtam Lilit, megállt egy kocsi és ő ugrott ki belőle, de elég hamar távozott is, mondván, durva késésben van. Megvártam Zolit, együtt mentünk be ingyen, mert Lili nevét bemondtuk.. :)
A ruhatárnál nosztalgiáztunk kicsit, a srác meg vigyorgott. Szörnyű milyen öreg vagyok.. :]

Aztán Zoli még mosdóba ment, végül mire bementünk a sportcsarnokba, épp kezdődött a keringő.
Hát..nem volt rossz, de olyan különösebben nagy szám sem. Ugyanarra a Bryan Adams számra táncoltak, ami nekünk a második volt.
Időközben lokalizáltam ismerősöket, pl Niki húgát meg a családot. Aztán ott volt a szétszolizott Adrián, különösen visszataszítóan nézett ki..
Aztán jöttek az osztálytáncok. Az A-soké egy Jackson-PCD-Snoop Dogg mix volt, jó volt. A B-seké (mármint feltételezem hogy ők voltak a B-sek, mert egyébként nem tudom..) volt a legbénább. Valami repülős cuccot próbáltak előadni, de pár mozzanattól eltekintve nagyon gyenge volt. A C-seké volt a legjobb. Többek közt eltáncolták a gangnam style tancát is, nagyon jó volt.
A vicces rész semmit nem változtatott, Csányi és Majer nagyon jók voltak, Illésné pedig hát..magához képest ő se volt rossz.

Közben még az osztálytáncos rész elején észrevettem valakit. Jajj, de nehéz kitalálni ki lehetett az..
Először nem is tudatosult bennem, hogy frakk van rajta. Csak elegáns, hát jó, mindenki az. Igazából különösebben azért nem szenteltem nagy figyelmet a dolognak.
Aztán egyszer csak beütött a gondolat, hogy jé, hát akkor ő (idén is, mint majdnem mindig..) táncol.
Közben Zolival kommentálgattuk a táncokat, a normál és a vicces rész közt eltáncolták Liliék is a cigánytáncukat, tök jó volt. Aztán odamentem köszönni a Zolinak, de az egész elég kínos volt..
Puszi-puszi, mire az egyik srác megkérdezi:
Zoli bá barátnője?
Én fogom a fejem, Zoli valamit mondott vagy csak nevetett, nem tudom. Aztán a srác folytatja:
Ja, csak szeretné..
Hát itt már elég hülyén éreztem magam, kissé zavartam vigyorogtam.. Aztán még vagy fél percig álltam ott, Zoli picit se próbált meg úgy csinálni, mintha vágyna a társaságomra, jól elnevetgélt a kis 16-17 évesekkel, olyan dolgokon, amilhez persze nem tudtam hozzátenni, belső poén. Végül, mivel különösebben nem élveztem a társaslgást, visszamentem Zolihoz.
Megint rá kellett jönni, kinek mi a színvonal... Nekem egy 17 éves gyerek poénjai gyengék. Neki - úgy látszik - nem.

Aztán..ott voltak a szülei. Anyukájának tök aranyos arca van, azon pedig, hogy apuján mi van, megint jót röhögtem. Valahogy a zöld zakó-narancssárga ing elég fura páros volt.. De ezen már meg sem lepődöm..
"hanyag elegancia"... :D:D:D:D

Aztán keringő ismétlésnél már kuksiztam, kivel táncol, merthogy az elsőben fel sem tűnt a jelenléte.
A barátnőjével táncolt, egy C-s vagy B-s lánnyal.

Aztán már a továbbiakban tök jó volt, lejött Lili, beszélgettünk, kezdett oszlani a tömeg, mi meg csak úgy random nézegettük a tanárokat, diákokat, ismerős és ismeretlen arcokat. Beszélgettünk a mi szalagavatónkról, hogy Lili hogy táncolt apukájával meg hogy én hogy táncoltam az enyémmel.
Aztán hívott megint Jani, addig kiszaladtam beszélni vele, utána pedig indultunk is haza.
Találkoztunk a Nikiékkel, aki mikor elmentünk mellettük, elfordította a fejét.. Elég furcsa volt.

Aztán Zoliék elvittek Ádámékhoz.
Mama megállapította, hogy milyen vékony vagyok és ne akarjak csontkollekció lenni és hogy csinos vagyok, de neki jobban tetszettem, mikor volt rajtam egy kis husi estébé.. Ezt már hallottam párszor, de nem egyezik a véleményünk.

Aztán ma. Találtam egy videót.
Megint egy új oldaláról ismertem meg. És szétröhögtem magam rajta...
De ugyanakkor meg..tök furcsaaa, mert olyan, mintha nem is ő lenne.
Na de mindegy, nagyon mókás volt.

Mostan meg megyek, tanulnom kéne.
Mellesleg..úgy érzem, mintha mostanában túlságosan a tényekre szorítkoznék és kevesebb lenne a vicc meg az élet az írásaimban, de nem tudok szabadulni az érzéstől, hogy ezt itt bárki elolvashatja meg hát időm sincs túl sok.
De majd igyekszem ezen változtatni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat