Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
teérted. te érted?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
teérted. te érted?

http://teerted.tumblr.com/

régebben már olvasgattam és ma valahogy eszembe jutott. csoda ez az ember.

"Ébren.

Mindannyian álmosak voltunk már. Súlytalan szavakkal tartottuk magunkat ébren, én oldalra néztem, és megláttalak téged. Aludtál. Annyira más vagy, amikor alszol. Sokáig időztem az arcodon. Ilyenkor kisimul a tekinteted, a csukott szemhéjon meglátom az igazi szemed. Nyugalmat áraszt a gömbölyű arccsontod. Értékes pillanatok ezek számomra, aki ébren vagyok. Megragadtam hát a pillanatot, és elmondtam neked, mennyire szeretlek. A távolban ekkor kidőlt valahol egy nagy fa, annak a halk puffanását hallottam, és ekkor kezdtem megérteni, mit jelent az, hogy a szeretet soha nem múlik el."

hajnali 4-ig beadandó írás. fél 8-kor kelés. fogy az erő (és az akarat). megélem a teljes ürességet a fejemben. bámulom a monitort, az ujjaim a betűkön, de semmi. a cím: Ha pedagógus leszek... megannyi kérdőjel, erről írni csak hazugság. a jövőt nem én alakítom.

közben rájöttem, honnan jutott eszembe. múlt héten megakadt a szemem egy plakáton az egyetemen. pajor tamás - rocktérítő. utoljára az urániában láttam a szeretetnepper bemutatóján, a filmet pedig még soha (öreg hiba, tudom). el is akartam menni, pont edzés előtt lett volna. de ahogy mostanában minden, úgy ez is kiment a fejemből, és kedden fél órával a kezdés után vettem a kezembe az elhozott reklámlapot. next time.. :)




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat