Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

cherry naplója


Halálsajt [26829 AL], gazdája cherry
2013-01-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26829
2013-01-03

Hát BUÉK, mielőtt neki kezdek :D

Nagyon durvát álmodtam...
A suliban bemondták, hogy haza lehet menni, mert valami történt, de senki sem tudta, hogy pontosan micsoda.
Hazaindultam, de bejelentették a suliban, hogy vissza kell menni pár óra múlva, úgyhogy visszamentem, de nem gyalog, hanem repülve közlekedtem, ami kicsit nehézkesen ment, mert ugyebár nem szoktam repülni valami gyakran. Útközben berepültem egy nagy épületbe, ahonnan evakuálták az embereket, azt hiszem egy színház volt, vagy egy étterem, fogalmam sincs, de kiöltözött emberek tömege tömörült a lépcsőn. Megkérdeztem egy embert, hogy mi történt, és azt mondta, hogy sárkányt láttak, és hogy nehogy visszamenjek a suliba, mert veszélyes, és ilyen esetben nem írnak be igazolatlant. Felugrottam, és folytattam tovább a repülést, bár elég rémülten, és megláttam az égen repülő sárkány, narancssárgás színe volt... aztán valahogy megtudtam, hogy boszorkányok járnak a városban, na de volt egy ilyen cukrászda, ahova benéztem, és a csajtól pedig kértem egy kést. Már volt egy nekem, de úgy gondoltam, szükségem van egy élesebbre. Ez kisebb volt a nálam lévőnél. A lány félt odaadni a főnöke miatt, de végül rábeszéltem.
Nem is kellett sokat várnom, miután elindultam, összefutottam egy boszorkánnyal, de nem is egy ilyen vén köpenyes nő volt, hanem végül is egy diák, akinek pálcája volt, és valami varázsigét akart nekem mondani. Szóval a levegőben történt mindez... :D én tudom, hogy szereztem egy pálcát, bár arra nem emlékszem, hogy azután, miután megöltem a boszorkányt, vagy előtte, de mindenesetre elég kegyetlenül bántam el szegénnyel, konkrétan szíven szúrtam... de akkor jött egy másik boszorkány, én meg a pálcával hadonásztam, bár nem voltam boszorkány, de a pálca legyintésével kicsit hátráltatni tudtam a gonosz lányt, és őr arcon szúrtam... megrémültem saját magamtól a véres kezemre tekintve. hát elég érdekes, nem valami jó... :s
Aztán leszálltam a földre, és találkoztam egy dagi fiúval, aki menekült, és követtem, mondta, hogy gyalog biztonságosabb, mint a földön, úgyhogy úgy mentünk tovább.
És hát felébredtem, kereken 7 óra 10 perckor.

A tegnapi álmom se volt semmi, abban terhes voltam, és ezért vagy valami más betegségért meg akartak ölni. Volt előttem egy nő, akivel ugyanez történt. Felrakta a lábát, és belelőttek a lábfejébe. Én nagyon féltem. Azt mondták, nemsokára megölnek, muszáj, a terhességem miatt. Nekem is belelőttek a lábfejembe... elég szörnyű volt. Aztán hazamentem, és rájöttem, hogy 2 órám van már csak hátra. Sírva közöltem anyuval, hogy meg fogok halni... nem akartam meghalni, élni akartam, folytatni szerettem volna az álmaimat... és minden olyan gyorsan történt.
Mikor felébredtem, egy pillanatig azt gondoltam, hogy nem álom volt, de utána megnyugodtam.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat