Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2013-01-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2013-01-05

legyen már vége a vizsgaidőszaknak. aztán jöjj, február! unokatesóm elhívott a gitárestjére, de előtte még megyünk hárman Jamie Winchester koncertre *.* mondjuk jöhettek volna a lányok is, így szét fognak szivatni..:D
ma meccs. ami azt jelenti, hogy holnapután grammatika vizsga. kill me!
hétfőn vizsga, kedden vizsga, csütörtökön vizsga. utóbbi lenne az utolsó töris vizsgám (hüpp-hüpp). fura lesz a következő félév, mert ha minden igaz, egyetlen töris szemináriumom lesz csak, plusz a szakdogás, a többi mind-mind magyaros. mivel most pont egy megszakadásnyi kreditet vettem fel, így februártól már laza lesz kb 12 (nem emlékszem pontosan) kredittel.. és ettől félek, hogy megszokom ezt a "lazaságot" és elhitetem magammal, hogy mindenre ráérek. pedig nem, mert meg kéne írnom egy szakdolgozatot. mennyit fogok én a ceu-ban ülni, te jó ég:D már kezdett hiányozni, hogy vagy egy éve nem volt ott semmi dolgom.. mintha tegnap lett volna, hogy bent ültünk és a másnap reggeli nagy balázsos órára olvastunk nagy "lelkesen".. de nem.. már szakdolgozom és diplomám lesz - jó esetben. pedig még gimisnek érzem magam. egyébként pár napja voltak nálunk rokonok (konkrétan apa testvére, szóval képben kéne lennie engem illetően), és szóba került az unokatesóm, hogy nemsokára húsz éves. akkor felvetődött a kérdés, hogy vica, te mennyi is vagy? 19?
- kiábrándult pillantások by me
- 18? 17?
- *felfelé, ne lefelé...* a-a
-16? :O
-*EGYETEMISTA VAGYOK*.. 21 leszek nyáron.
-jaj, hát téényleg, te idősebb vagy nála. de olyan fiatalnak nézel ki. jó lesz neked, majd később fiatalabbnak fognak nézni.

oké, nincs 25éves bombázó fejem (amennyiben létezik bombázó fej békeidőben), de azért 16.. a lelki szintem lehet, hogy ekörül mozog, mégsem érzem magam ennyire fiatalnak..:D most komolyan. 18 a legalsó határ. ne nézzetek fiatalabbnak, könyörgöm.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat