Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2013-02-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2013-02-09

"Hé, mit csinálsz, ne tedd a poharakat el,
mer' a sok józanság csak falakat emel." :D

Mi kiküszöböljük az ilyesmiket.
Na. Voltunk tegnap Brigivel bulizni. Jó volt. :)

Nekem már az egész érdekesen kezdődött.
Valahogy olyan furcsa előérzetem volt, izgatott is voltam meg valahogy úgy éreztem, hogy jó lesz. Ez a fajta hatodik érzékem sokszor ver át, úgyhogy azért annyira nem bíztam a dologban.
Miután kirohantam a vonathoz, vártam rá egy csomót és örültem magamnak, hogy gatyában mentem, bár utolsó pillanatban hozta meg anyu a csizmám, úgyhogy nem kellett volna feltétlen..
Na, felszálltam a vonatra. Ott volt a cuki srác, aki a múltkor Ocho Macho-t hallgatott hazafelé. Most is jól nézett ki, kék fehér csíkos ingben volt, de most valami tücctüccöt hallgatott. Csak hát elég alacsony sajna... Meg kicsit ilyen menőzős arcnak néz ki. Az olyanokat meg nem szeressük.. Az egyik pasit tök rég láttam, aki mindig edzeni ment, hosszabb szőkés barna haja volt és ilyen kemény arcvonásai, mindig olyan szigorúan nézett. Volt benne valami.
Na a vonaton 2 pasi beszélgetett. Hát majdnem elkezdtem röhögni. Arról beszélt az egyik a másiknak, hogy volt randizni egy csajjal és utána beszéltek és ő úgy látta, hogy a csaj jól érezte magát és a csaj is azt állította, de hát aztán most nincs semmi, pedig a csaj szombatonként szingli partikra jár meg minden. Annyira nevetséges volt, hogy sztem elég nyilvánvaló, hogy a csaj le akarta koptatni, ő meg nem vette a lapot és akkor ott szövegelt össze vissza. :) Butus. Pedig nem is volt olyan nagyon nyomi.. :D A haverjaihoz képest. Mert kertvárosnál felszállt még egy közéjük.

Aztán megérkeztem a Magyarba, rendesen tele volt. Szerencsére Brigi talált egy helyet, igaz, éppen az ajtóban, folyamatosan nyitogatták az ajtót, úgyhogy nem volt melegünk. Ittunk egy sört meg egy felest, részemről mézes málnás fütyülőst. Mer bodzás nem volt. :]
Aztán egyszer csak megérkezett Zsombor. :] Vicces volt, mert pont beszélgettük előtte, hogy Dávidék kihagynak egy péntek estét? Hát nem. :D Mert hogy nem sokkal utána megjelent Dávid is. Leültünk, ment a beszélgetés, iszogatás meg részünkről a nevetés. Már fájt az arcom meg a hasam, annyit nevettünk Brigivel. Nem voltunk már szomjasak.. :D

Aztán a többiek gondoltak egyet és kimentek cigizni. Akkorra már egy jó ideje nézegetett minket egy másik asztaltól egy srác, látszott, hogy rólunk is beszélnek. Szóval én már volt, hogy azon nevettem, hogy mennyire láthatóan csinálják. :)
Ott maradtam egyedül és az egyik felállt és odaült mellém. Én meg képtelen voltam abbahagyni a röhögést. Elég gáz volt. :D
Aztán beszélgettünk, elmondta mivel foglalkozik, hogy hívják, hol lakik. Mondjuk nem emlékszem pontosan a település nevére. Meg arra se, hogy hány éves, bár lehet azt nem is mondta.. :) Amúgy képben vagyok nagyon. Nem nézett ki rosszul amúgy. Azt nem tudom, milyen magas lehet, de tartok tőle, hogy éppen hogy elég lenne. Vagy éppen nem. :] Aztán visszajöttek a többiek is szép lassan, én meg előttük nem nagyon akartam erőltetni a csevegést meg el akartam menni WCre is, és mikor ez utóbbit közöltem a srác vette az adást és mondta, hogy visszaül és ha visszajövök és leülök mellé, örülni fog. Én meg mondtam, hogy nemsokára tovább állunk blabla, de elkérte a számom, mondta, hogy majd keres.
Aztán később jó volt, mert nem mentette el a számom és odaküldte a haverja barátnőjét.. :D Mondtam a csajszinak, hogy hogy lehet ilyen nyuszi, aztán megbeszéltük, hogy férfiak, mit várunk? :D Erre aztán a srác, Gergő, visszajött, leült az asztalunkhoz és ott várt. És bocsánatot kért. :] Elég gyorsan lerendeztem és szaladtam vissza csocsózni. :]
Egyébként az egészben az volt a legviccesebb, hogy mielőtt Gergő odaült, arról beszélgettünk, hogy milyen mulyák a férfiak és nem mernek leszólítani egy nőt sem, meg faggattuk a fiúkat, hogy ők hány nőhöz mennek oda egy hónapban. :)
Ők meg megpróbálták elviccelni a dolgot, hogy hát a nőknek kiváltság az, ha ők egyáltalán szóba állnak velük.. Ja meg dicsekedtem Zsombornak, hogy voltam a SOTE rektorának irodájában.. :D

Na miután visszajöttem a mosdóból, ahol Brigivel jót nevettünk, elmentünk csocsózni. Elsőre asszem egy góllal, aztán egyre többel kaptunk ki. Na jó, de addigra bennem volt másfél sör meg 3 felesnyi likőr, mer a fütyi már nem pálinka.
Nem is tudom már hány meccset játszottunk, talán hármat vagy négyet. De sajnos egyszer sem sikerült győznünk, pedig nem voltunk nagyon rosszak. Igaz, nagyon jók se.. :]
Na, utána valami fiúk kihívták a győztest. Meg a vesztest is. Hogy mindenképp játszhassanak velünk.
Játszottunk is 2 meccset, de összevissza bénáztunk, előre állított Brigi, aztán vissza, de sehogy se ment. Nem voltunk reménytelenül bénák, néha sikongattunk, Évi mondta is, hogy nem tudta, ki csinálja, de aztán mikor hátrajött, gondolta, hogy nem Dávidék. Mert akkor még velük játszottunk.
Én már voltam olyan állapotban, hogy mindenkivel kacérkodjak és ne figyeljek oda egy gyűrűre. Azóta se tudom, milyen gyűrű lehetett. De hát ezt majd inkább élőben..telefonban meg írásban könnyű hazudni.
Már ha egyáltalán sor kerül ilyesmire. Én az István után már nem hiszek senkinek..túl naiv vagyok, a pasik meg úgy hazudnak, mintha könyvből olvasnák.
Szóval akár az is lehet, hogy házas. Vagy nem. :D
Nem tudom hogy sikerült be az, hogy ottmaradtam, annyi rémlik, hogy odahúz nekem egy széket én meg parázok, hogy mi van, ha ez valakié.. :] Aztán beszélgettünk. Névről, életről, korról, magunkról, kutyákról, Fótról meg minden olyasmiről, amiről még képes voltam beszélgetni. Aztán ő is elkérte a számom. Jelentkezett is azóta.
Ahhoz képest, hogy gyűrűje van, nem rossz. Bár nem tudom a kettő milyen összefüggésben van egymással, de mindegy is. :)
Fáj a nyakam, csak azt nem tudom, mitől.

Szóval..Lajoshoz visszakanyarodva. Mikor mondta a nevét, egyből Jancsi bácsi ugrott be.. :D Szóval beszélgettünk, aztán én már nagyon mondtam, hogy mennénk tovább, mert ez már éjfél felé volt. Úgyhogy elmentem megkeresni Brigit, aki kinn beszélgetett Évivel, de elég hamar be is ment, én meg beszélgettem Évivel, mondtam, hogy milyen jó így a haja. Nagyon bírom azt a lányt, annyira jóindulatú meg kedves. De a másik is, a fekete hajú lány, őket szeretem a legjobban. Ja, Évi mondta, hogy mennyire szeretné, hogy neki is ilyen hosszú lábai legyenek. Oooolyan aranyos, de tényleg, mindenkihez van egy kedves szava.
Aztán bementem, előkajtattam Brigit, felöltöztünk, hátra mentünk elköszönni Dávidéktól. Azt nem vágom igazából, hogy ők miért álltuk hátul.. :s :D De mindegy, ott voltak Lajosék is, adtam puszit Dávidéknak aztán megkérdeztem, ő is kér-e? :D Mondta h persze, erre adtam neki is kettőt meg egyet az arcára, aztán köszöntem a többieknek is, aztán zúztunk el.. röhögve. :D
Kinn kicsit nem vágtuk merre kell menni, mert a metró már nem járt. Aztán 2 busszal eljutottunk a Kálvinra és bementünk az Irish Cat-be.
Hááááááááááát...
Nem volt rossz a hely, de tele volt olyan emberekkel, akik igazából..gázok voltak. Látszik, hogy már nem olyan népszerű a hely.. De az a baj, hogy én nem szeretem az olyanokat, amik meg nagyon felkapottak, mert ott meg olyan tömegnyomor van, hogy meg se lehet mozdulni. Itt viszont volt, hogy csak én táncoltam a bazi nagy táncparketten. Meg Brigi, csak ő normálisan, én meg mint egy elmebeteg..szokás szerint.. :D
Csakhamar megtalált egy Máté nevű hím, aki nem volt nagyon ronda, de nem igazán tetszett, amit csinált. Persze én is húztam így vagy úgy, de a férfiakkal az a baj, hogy odanyújtod a kisujjad, ő meg azt hiszi a karod. És ha rá is jön, hogy nem az, akkor követeli a karod. Hülyék mind.
Szóval táncoltunk, ez nyomult, Brigi szegény hülyén érezte magát, pedig rám volt írva, hogy nem érdekel. Aztán ott is hagytam, Brigi mondta, hogy koptassam már le. Ez meg is történt. A csávóba az volt a legviccesebb, hogy mondom neki, hogy neked biztos más kell, mint nekem meg én egy normális, hosszabb távú dologban gondolkodom, te meg nem. Erre annyit volt képes kinyögni, hogy úgy néz ki ő, mint aki egy éjszakás kalandot keres. Csípőből vágtam rá, hogy igen! :D
Na utána sikerült Brigivel táncolnom, de akkor meg betalált egy kopasz pasas. Nem hittem már el, hogy mi van. Tudom, hogy szexi vagyok, okos és vicces, de azért ennyire nem. :D Bár ezek közül bármelyiknek álmaik netovábbja lettem volna.. No mindegy.
Az odajött - teszem hozzá vagy egy fejjel alacsonyabb volt, mint én - aztán a fülembe súgta, hogy aszonyga: évekig éltem külföldön, Amerikában, Kanadában, 2 évig Angliában, de soha életemben nem találkoztam ilyen nővel, mint te. Nagyon hízelgő volt, de mégis mit várt, hogy majd hanyatt vágódóm a bókjától?!
Nem sokkal utána észrevettem, hogy fél 2 van, telefonmizéria után kellett intézkednem, telefonálni, blabla, szóval ezáltal az utolsó fél óra élvezhetetlen volt.
Volt egy 15 perc, amíg ültem Brigivel, egy üveg vizet ittam, ami pofátlanul drága volt és odaült a kopasz pasas is. Amikor arra járt a Máté, megfogta a derekam, mire a kopasz megkérdezte, hogy ismerem-e ezt a csávót? Nem válaszoltam, mert mit vonogat itt engem felelősségre, de firtatta tovább..
Később, mikor kinn telefonáltam, odajött a Máté, hogy hol van a kis kopasz?
Hát, kérdem én, normálisak ezek?! Idióta barom volt mind a kettő.
Ja a másik kedvencem..mentem be telefonálásból és a kopasz meg a haverja az ajtóban álltak. Ez meg leguggol, átkarolja a lábam és így csúsztatja feljebb a kezét aztán elkezdi: ő az én istennőm..
Ezt a szánalmas embert basszus. Legalja.

Na utána nem sokkal jött értem Laci, még megkerestük Brigivel a buszmegállót, aztán mikor sétáltam vissza, láttam, hogy jön a busza, úgyhogy megnyugodtam, hogy egyben hazaér. Azóta beszéltünk is, hamarabb hazaért, mint nappal, normál közlekedés mellett.

Na hát ennyi volt a mese mára. Remélem kész van a vacsi, mert tök éhes vagyok..
Páá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat