Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2013-04-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2013-04-11

Ááá, basszus, tök rég nem írtam. Legalább másfél hete tervezem, de aztán mindig volt valami más, fontosabb..
A múltkorit is csak azért fejeztem be a pénteknél, merthogy a hétvégét majd hozzáírom közvetlenül utána.. Hát, nem így lett.. :)

Azóta voltunk hugival, apuval meg Ádival a Croodék-on. Utána apuéknál voltunk. Apu megkérdezte, hogy be fogom-e nekik mutatni Lalát. Tök fura, sose kérdezte ezt senkivel kapcsolatban.. Valahol Lala is abban a helyzetben van, mint ő volt akkor.. Na mindegy, kicsit csodálkoztam, de egészen jól esett..
Másnap Lalával voltunk a Láthatatlan kiállításon. Jó volt. A szoborfelismerésben tök jó voltam. Lala meg fogdosott folyton.. hol engem, hol mást.
Vicces volt, mikor kimentünk és megláttuk a vezetőnket. Lala így tök őszintén elkezdi hogy: tök csinos vagy! :) Vagy valami nagyon hasonlót mondott. De már bent is csomót viccelődtek Margittal, mert így hívták. És tényleg tök érdekes volt meglátni, hogy ki vezetgetett minket egy órán keresztül kb. Benn pedig arról beszélgettünk, hogy mennyivel felszabadultabbak az emberek sötétben, mert nem a másik reakciói alapján mondják a dolgokat, hanem úgy, ahogy valójában van. Egy szó, mint száz, érdekes volt. Utána mekiben ettünk és ott beszélgettünk egy csomó ideig.
Hétfőn angol volt, kedden is, aztán Zoli. Utána összefutottam Misivel, beszélgettünk a H-ban, aztán meg mentem az Allee-ba. Átmentünk az Arénába és beültünk a Coffeeshop-ba megint, de most nem a szokásos helyünkre.
Csütörtökön találkoztunk újra, akkor a változatosság kedvéért az Árkád-beli Coffeeshop Compnay-ba ültünk be. Eddigi tapasztalataink szerint az a leggyengébb, alig akartak kijönni, utána is tök flegma volt a kiscsaj, addigra Lala már annyira ki volt bukva és annyira mondta nekem a magáét, hogy elfelejtettem laktózmentes tejjel kérni a cuccot. Végül azt is majdnem teljesen megittuk, az enyémet még el is vittük, mert olyan hideg volt, hogy nem tudtam befejezni zárásig.. :) Aztán meg nem volt olyan jó, mert ugyebár 10-re haza kellett érnem és akkor sietni kellett meg miegymás..

Húsvétkor mamáéknál voltunk. Vagyis szombaton lementünk, vasárnap haza. Jut eszembe, fel is kell hívnom mamát.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat