Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2013-05-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2013-05-09

Namostakkormiveljókedvemvan. :)

Ezt leírtam fél órája, azóta semmi nem jut eszembe.. :)
Nahát, tegnap 3 hónaposak lettünk. Illetve ha teljesen pontos akarok lenni, nem tegnap, mert tegnap volt 3 hónapja, hogy ismertük egymást. Tulajdonképpen akár kaphattam volna virágot is.. :] De nem kaptam. No mindegy, Lala nem az a virágot hozós fajta.. Sajnos. Pedig szeretem a virágokat. :]

Na, amúgy vicces, mit összerinyáltam a múltkori naplóban. Ezeket jókedvűen szeretem visszaolvasni, mert kinevetem magam nyugodt szívvel.. Utólag.
Rossz kedvűen viszont nem jó, mert csak bólogatok, hogy hát jaja, milyen tré is nekem... :]
Na szóval végül május elsején is találkoztunk. Délután-este felé jött értem Lala, aztán mondta anyu, hogy hívjam be. :] De nem volt semmi extra, még én se izgultam, igazából Lala olyan természetes volt, olyan, mint velem, hogy jó volt, mert tudtam, hogy ha bírják, akkor azt bírják, ki valójában.
De leginkább szerintem az jelentett sokat, hogy anyu ennyi ideig nem akarta megismerni.. Mert már úgy voltam vele, hogy ha nem szimpatikus anyunak, az se érdekel.
Utánalapoztam, tulajdonképpen csak 19.-én jöttünk össze. Sőt, ha nagyon őszinték akarunk lenni, még később. Mert 21.-én a Ponyvaregényben még azt mondtam neki, hogy nem a barátom. :]



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat