Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2013-06-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2013-06-13

Mondtam, hogy majd írok még..
A tegnapit többé kevésbé teljesnek érzem. Illetve írnék még hozzá, de nem nagyon tudom szavakba önteni az érzéseim.
De írok a 11.-éről.
Mikro vizsga. :) A beugróm 8,5 pontos lett, tök egyszerű feladat volt. 5-kor keltem és pont oldottam is meg externáliás feladatokat. Így is elszámoltam az egyik felét, haragudtam is magamra. Eddigi legjobb beugróm. És vizsgám.. :)
Beszélgettem a többiekkel, olvasgattam a tételeket, meglátogatott Brigi..aztán ebédszünet után beültünk hárman, két makróssal. A 9.tételt húztam, igazságossági kritériumok, határtermelékenységi tételek, HTV, zérus gazdasági profit plusz TV és monopólium összehasonlítása társadalmi jólét szempontjából, ami gyakorlatilag szintén a HTV.
Mázlim volt, Bogi kiment még vizet inni, úgyhogy gyorsan el is kezdtem mondani Briginek. Végül csak ő hallgatott, belekérdezett, azokat nagyrészt elrontottam, de azért szerintem egy 3-ast kaphattam volna. Megkérdezte, hányasra értékelem, ha 3-ast mondtam volna, talán megadja, így 2-est kaptam, de azért a fő, hogy megvan.
Aztán mindenki tökre örvendezett, de főleg én. :)

Estefelé meg elmentünk anyuval a Tescoba. Olyan jó volt, olyan könnyűnek éreztem magam, mintha mázsás súly ment volna le rólam. És jó volt az is, hogy végre - még ha csak a Tescoba is - de kimozdultam. Vettünk egy nagyon király szandált, piros-barna színű, platformtalpú, 12 centis sarokkal. :D Nagyon nagyon királyul néz ki! És kényelmes és jól is áll! :]
Aztán ott volt egy pasas, viccesen osztotta ott az észt, hogy a nőknek milyen cipőt kell hordania. Ehhez képest valamiért mégis egy szőke nőt billegett mellette, tűsarkakon. Mondjuk abban a ronda magassarkú papucsban volt, abban a típusban, ami nekem nagyon nem jön be. Nem tudom amúgy, hogy miért vagyok beleesve a magassarkúakba, olyan aranyos kicsi sarkú szandálok is voltak. És még kényelmesebbek is.
De most mondjuk van elég cipőm, sport is, balerina-szerű is, szandál is. Még egy valami egyszerű tényleg balerina cipő kéne, olyan testszínű. Az mindenhez jó. És nem szürke... :)
Mert szoknyákhoz perpill csak magassarkút tudok felvenni.
Jövő héten vagy a hétvégén el kéne mennem vásárolni, mert kéne néhány rövid nadrág vagy szoknya. Ami szép, de elegáns is egy kicsit. Az egyik az lehetne ilyen barnás színű, a másik meg mondjuk szürke. Az mindenhez jó. :))
Na szóval az a hapsi osztotta az észt, de vicces volt. Meg ott magyaráztak anyuval, hogy a magassarkúak tönkreteszik a lábat. Jó, azt sem szeretném ha eldeformálódna a lábam, de anyu azért is jó, ha velem van vásárláskor, mert akkor nem veszek meg kényelmetlen izéket..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat