Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2013-06-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2013-06-19

Gyorsan átnyomtam az iTunest másik számra és elkezdtem írni.
És elindult a Vad Fruttik Nekem senkim sincsen című száma. Valahogy így is érzem.
Rájöttem, hogy kell vennem még egy cipőt. Persze, imádom a piros szandálom, de rohangálásra nem alkalmas. Bár..őszinte leszek..legszívesebben mezítláb járkálnék, csak Pesten meleg a beton. De szeretem érezni a talpam alatt a padlót. Nem is tudom, mi kellene. Valami kényelmes rohangálós szandál. De nem tetszenek ezek a pár pántos gagyik, tuti szétszedik a lábam. A Crocs papucsok tetszenek, azoknak a talpa is párnázott, tuti kényelmesek.. Csak drágák.. :( És - megnéztem - nem is lehet itthon kapni olyat, ami nekem tetszik.. :s Jellemző.. :D

Fura dolgot állapítottam meg tegnap és tegnapelőtt.
Hétfőn az ejtett vállú piros pólómban meg a fehér gatyámban (az is bő, kegyetlen..) voltam az új szandálommal. Tegnap meg totál szaladgálósan, fekete balerina, bő csíkos nadrág (nagyítja a fenekem, de derékban jó..nem értem, ezt hogy nem fogytam ki, de nem baj..) és fehér trikó. És tegnap sokkal többen megbámultak. Ezt nem vágom, miért.
Elvileg hétfőn jobban néztem ki. Tegnap még ki sem voltam sminkelve, csak színezett arckrém volt az arcomon meg kevés korrektor.
Ez számomra logikátlan. Jobban megnéznek, ha természetes vagyok? De szerintem egy átlag férfiszem nem veszi észre, hogy valaki ki van-e sminkelve.. Pláne én azért nem kenek magamra fél kiló sminket, csak korrektor, alapozó, szemöldökceruza, pirosító, szempillaspirál. És ezek mellé néha tus, szemfesték. Ennyi. Furi.
Ja a másik, hogy nehezen szokom vissza rá, hogy szingli vagyok. Amíg Lalával voltam, kábé havonta egy pasit ha megnéztem, mert annyira átütően jóképű volt. De ennyi, csak ő volt a mindenem. Szóval azóta meg elvileg..szabadna. De nem teszem. Nem is vágyom rá, magamba is húzódtam, bebújtam egy csigaházba, mert kinyíltam és nem kellettem. Most meg nincs hozzá bátorságom, hogy megint kinyíljak, mert megint rossz vége lesz.
Már nem is Lala a rossz. Hanem a helyzet. Bár..azt meg ő okozta. Jaaaaaaaj. De bonyolult. :(

Azt hittem, ha elkezdődik az angol, jó lesz, mert lekötöm magam. De délelőtt csak agyalok, ott azért odafigyelek, de aztán hazajövök és főleg a meleg miatt csak ülök s nézek ki a fejemből. Nem valami kellemes.
Esténként Z fel szokott hívni, de általában úgy 11-ig beszélünk és addigra tök álmos leszek.. Tegnap is már majdnem belealudtam a beszélgetésbe.
Most meg megittam egy fél Monstert, de nem érzem a szörnyeteget előtörni belőlem.. :D
Na mentem öltözni, hátha az feldob.
Mellesleg meg talán holnap végre elmegyünk tornázni, ma csak azért is ráveszem Brigit egy kis shoppingra, hátha. Meg el akarok menni a Tescoba. Lehet, hogy gáz, de olyan cuccokat láttam neten, körbe szeretnék nézni, van onnan pár tök jó cuccom.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat