Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2013-07-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2013-07-21

Jajjmáááá, mindig ez van.
Úgy volt, hogy befejezem a múltkori naplót, aztán azt se tudom, mit akartam írni. Talán a Lalával való Skype-os csevegésünket? Vagy nem? Már fogalmam sincs..

Olyan apatikus vagyok.
Semmi nem hoz lázba, semmi nem érdekel, ülök a barátaim közt és nézek magam elé, nem élvezem a társaságot se, de az egyedüllétet se. És nem értem, mi bajom. Nyár van, meleg van, süt a nap és én képtelen vagyok örülni a dolgoknak.. :(
K rossz..
Nem is tudom mi bajom.

Végül is..17.-én voltunk Velencén, picit le is égtem, de nem volt vészes. Most már egész jó színem kezd lenni, de azért még van hova fejlődni..
Azt is észrevettem, hogy többet kívánom az édességet.. :s Ez se valami jó jel, mert amúgy nem vagyok ilyen. De tényleg fogalmam sincs, mi bajom van. Alapjában véve azért..jó kedvem szokott lenni. Főleg mikor a többiekkel vagyok. De az alkoholt egyáltalán nem kívánom szinte, a többiek isznak, nekem meg lemegy max 1 sör, de az is csak nagy nehezen. Jó, persze, sok kalória, de nem is igazán ezért. Elvben én már nem szeretnék fogyni, hisz így is olyan vagyok, mint egy Victoria's Secret modell. Mint azt Brigi húga megállapította. Ettől egyébként nagyon nagyon messze vagyok, de ha ő így látja, nekem 8.. :)

Szóval..ott tartottam, hogy nem is tudom, mi a baj. Egyedül vagyok, ez eddig oké. De ezzel együtt tudok élni. Úgy értem, rájöttem, hogy igazán én sem akarok senkit és ennyi. Persze, jó lenne, de igazán még nem most. Most magamra kéne koncentrálnom, ahogy anno Lala kérte.
Jajjittenem.. Lala is csak egy emlékkép. Nem akarom folyton zaklatni, de szeretem a társaságát. A múltkor azt írta, szörnyű leírni, de ki tuja, lehetünk-e mi valaha is csak barátok? Szerintem amúgy ja.. Majd..ha túltettem magam mindenen. De addigra nem biztos, hogy még kapcsolatban leszünk. De ki tudja, hogy hozza az élet?! Még bármi lehet.. :)




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat