Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2013-08-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2013-08-02

Pffff, a múltkor többé-kevésbé befejeztem a múltkori naplót.. De a kedves teveclub nem mentette el.. Bár az is lehet, hogy én nyomtam félre valamit, a lényeg, hogy eltűnt..
Bár..annyi minden eltűnt. Illetve nincs meg, pl a vízitúra. Pedig ott is voltak érdekes dolgok. Mikor a Pusi, aki addig tök bunkó volt, odajött és random elkezdte mondani, hogy mi van vele.. Meg csajokról beszéltünk..illetve a kapcsolatainkról. Mondta, hogy mi minden volt és én is mondtam. Közben meg csak álltunk a tűz mellett. Furcsa volt, de volt egy varázsa..
Aztán mikor leültem egyedül a padra és 2 mp-en belül odajött a Johnny. És kérdezte, hogyhogy egyedül vagyok? Mondom miért, nem lehetek egyedül, csak leültem ide..
Ő meg az mondta, lehetek, de ez szokatlan, engem mindig körbevesznek, olyan népszerű vagyok, mindenki körülzsong.. Én meg csak néztem.. Így soha senki nem mondta ezt nekem. Az a furcsa, hogy másoknak így látszik.. Persze vízitúrán nagyjából tényleg így van.. Sok a barát, ismerős, kutyafüle és persze, hogy 2 hétig nem vagyok egyedül, 0-24-ben 40 ember van körülöttem. Ezért is szeretem. Meg még millió más dolog miatt is.. :)

Na szóval arról se maradt sok emlék. Illetve most még van a fejemben. De idővel eltűnnek. Azért jó ez a napló dolog. Vannak dolgok, események amik elsőre emlékezetesnek tűnnek, aztán mégis elfelejtődnek.. És visszaolvasom és így.. Miért lapos a tenger mellett lakók homloka? :D És utólag olvasva az is érdekes, hogy miért kaptam fel valamiért a vizet, miért úgy reagáltam le egy helyzetet, ahogy. Vagy pl..a múltkor visszaolvastam azt a beszélgetést, amikor Lala Kijevben volt. Annyira undok és elviselhetetlen voltam.. Ő meg 1000rel próbálkozott, hogy jobb kedvem legyen, annyira hiányoztam neki, annyira tele volt minden szava az irántam érzett szeretettel.. Én meg mint egy hülye, csak hajtottam a magamét, hogy nekem milyen sz*r..
Mikor tanulom már meg, hogy kell egyes helyzetekben reagálni? Nem elsőre rámondani, ami eszembe jut, hanem talán más szempontból is megnézni a dolgokat? Jajj, szörnyű egy perszóna vagyok. :]
Brigi ma utazik el 2 hétre. :( Ez a nyár legszörnyűbb időszaka. Persze az elkövetkezendő másfél hétre kánikulát írnak, szóval mehetnénk Velencére, de hát egyedül nem fogok. Persze amúgy..megtehetném.. Egyedül nyaralni. Csak valahogy nem látom értelmét, hogy üldögéljek egyedül, olvassak vagy ilyesmi. Mint az a csaj anno a Balatonon, azon a stégen.. Amikor utoljára láttam a Zsoltit. Bár lehet jobb is. Mindenki, aki eltűnt, lelépett, itt hagyott, jót tett velem bizonyos értelemben. Úgysem szerettek eléggé. Némelyekre még büszke is vagyok. Másokra meg kevésbé..
Úgysem lett volna jó. Csak.. De nem. Lala is jól tette. Még nem tudom, miért, de így kellett, hogy legyen. Igen, hogy "két ember meg kell bántsa egymást".. Ez mekkora hülye szöveg volt már akkor is..
Tegnap este.. Nem sokon múlt, hogy ne írjak neki. Akkor még úgy gondoltam, ma ráírok Skype-on. De igazából biztos nem szánalmat érez irántam vagy lenézést. Nem magam miatt nem akarok írni, hanem azért, mert mit gondolhat ő? Hogy miért írok neki? Hiányzik? Egyedül vagyok? Unatkozom? Vissza szeretném kapni?
Vagy az összes együtt?!?! :D
Hogy sajnáljon, na csak azt ne! Az olyan gáz. Tulajdonképpen meg is kéne kérdeznem.

Magam sem tudom, miért teszem. Bizonyos dolgokat csak jó elmondani neki. Senki nem értette volna azt a múltkori Spock-os történetet. A régi, közös világunk.
Hmm, hmm, ezt a Cuba Libre-t nem fogom többször fogyasztani, mert ez a másnapos hasfájás és WC-re rohangálás nem éri meg. Annyira azért nem volt jó. Meg erős is volt..
Ott kötöttem ki, hogy Vasember videókat nézek.. Erről ennyit. :D
Szóval azért szeretek Lalával beszélni, mert sok dolog köt hozzá. Pl Marcival is szívesen beszélnék, de vele kapcsolatban úgy érzem, jobb lenne, ha ő keresne engem. Mert én bántottam. :(
Lalával annyi közös dolog volt. Például a Marvel cuccok, a Vasember, Thor, Bosszúállók, Star Trek.. A zenék.. Compact Disco, Deadmau5, Chicane..
De tulajdonképpen miért tépem én fel szánt szándékkal a sebeim?! Hülye vagyok? Tudatosan szenvedni női dolog, mondotta volt egy okos ember.. :]
És ha éppen nincs is mit elmesélnem neki? Akkor miért írok neki? Egyedül vagyok, néha úgy érzem, az egész világon.

Amúgy.. Marci órájáról meg a tegnapi koncertről akartam írni. Aztán azokról még egy szó sem esett, de minden másról írtam már.. :]
De én mondtam, nem arra vagyok programozva, hogy egy témánál maradjak. :)
Egyébként mi a jobb? Ha leírom az eseményeket vagy ha nem írom mi történt, csak az azokkal kapcsolatos érzéseim? Bár azt hogy lehet? :D
Hülyeség is ezt a kérdést feltenni, mert én a kettőt vegyítem. És magamnak írom ezt a cuccot, szóval ez max akkor jó kérdés, ha magammal beszélgetek. De mi tagadás, szoktam olyat is. :] Pláne naplóírás közben. Annyi gondolat, érzés tolul fel bennem, hogy nehéz mindet szavakba önteni. Nem tudok olyan gyorsan gépelni, mint gondolkodni. Bár..addig jó. :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat