Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
FEZEN

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
FEZEN

ez is megér egy misét.. vagyis egy bejegyzést:) fantasztikus nap, fentről vigyáztak rám, és minden szuperül alakult :)

reggeel 7-kor már úton voltam:) fél 10-kor értem fehérvárra, sikerült megtalálnom a helyi járatot. 9:58-kor értem a színpad elé, totál egyedül.. :D aztán nemsokára megérkeztek sepiék is szerencsére, úgyhogy jó volt a társaság:D odajött egy műszakis fickó, hogy forduljunk el,mert be kell állítaniuk a lézert.. aztán egyszer csak halljuk Ákost, hogy "Na ilyen sem volt még, hogy feljövök a színpadra, és az összes nő a technikai sátort nézi"...:DDD persze megfordultunk mindannyian :D lőttem jó pár képet szokás szerint. utána szépen lepakoltuk a cuccokat a kordonnál és leültünk a padokhoz:) aztán jött Bence és az apukája. mekkora arc :DD nagyon bírtam :D később megérkezett Nóri és a tesója is, ő is aranyos volt :)
Nóri: kérsz jégkását?
én: neem, köszi:)
István: és az enyémből?
:DD
4 körül végre árnyék lett a kordonnál, úgyhogy visszaültünk oda. ott termett Sanyiii, (a dobos). megkínáltam sütivel, és el is fogadta:)) legközelebb, ha odajön hozzánk Ákos, kap ő is ;) :D Juhász Viktort is megkínálták belőle:) ő meg 2 képet is csinált rólam a koncerten, nem is értem, nagyon nem voltam (vagyok) fotogén :)
az első koncert még falun elment, na de a második.. metál.. a fiúk mögénk álltak és megfogták a kordont, hogy védjenek minket, irtó kedves volt tőlünk, igazi gentlemanek:) aztán jött Ákos és őőőőőőőőrüléééés örülééééééés:))
ja és van Ákosos óóóóriásplakátom:))
koncert után a többiek mentek haza, én meg ugye ott dekkoltam a reggeli buszig.. leült mellém két srác.. na mondom szuper-.- de nagyon rendesek voltak, hajnalban hideg lett, úgyhogy az egyikük a pulcsiját adta oda, a másik meg üdítőt vett nekem :D elbeszélgettünk Ákosról meg úgy mindenről kettőtől ötig :DD és a buszhoz is kivittek - tudom, nem szállunk be idegenek kocsijába, de most az ellenérveket nem részletezem, mert álmos vagyok -, szóval ők voltak a legnormálisabbak szerintem hajnalban a fezenen, sört sem ittak, szóval tényleg azért küldték őket hozzám, hogy némiképp vigyázzanak rám.. :)
A felújítás miatt máshonnan indult a busz, úgyhogy pont elindult, mire megtaláltam, de észrevette a cuki sofőr, hogy futok mellette és megállt:) aztán a végállomásnál odaadtam neki a maradék szíves mézeskalácsom, mert tényleg extra jófej volt, hogy felvett:) azt mondta, tündér vagyok *.* :DD többet most nincs erőm írni, de ez is kalandos és felejthetetlen nap volt:))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat