Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2013-08-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2013-08-12

Múltkor megint milyen filozofikus magasságokba jutottam el.. :D
Megint meleg van. Most fejeztem be a vasalást, szóval nekem akkor is melegem lenne, ha nem lenne 30 fok, de így meg pláne..
Nem is tudom. Nincs kedvem mostanában leírni, hogy mi történik, persze, sok órán járok, sok felé jövök megyek meg történnek dolgok, de igazából uncsi. Írhatok arról, hogy Marcinak milyen izmos és inas volt a karja és milyen kemény órát tartott, ami alatt nézhettem a Solya hátsó felét a lehető legrövidebb nadrágban meg a kockás hasát, mert pólót nem vett fel, csak sportmelltartót..
Vagy hogy Roland feneke még mindig iszonyat jó.. Főleg mikor homorítja a hátát és ahhh.. :] :]
Vagy hogy voltunk Brainsen, Bikinin, Mamáéknál, a Balatonon...
Vagy hogy beszélgettem a szomszéd Ádámkával.. Több mint 3 éve lakunk itt és most először. Cuki srác amúgy. Mármint el nem tudom képzelni vele magam, de aranyos, kedves, barátságos. És ahhoz képest, hogy még sosem beszéltünk, tök jó volt. Kérdezgetett a suliról is meg a mindennapok is szóba jöttek, ahhoz képest, hogy a macska miatt mentem át.. :)
Na most lemegyek vacsizni, majd back.. Remélem. :)

Itt is vagyok.. Közben még kiteregettem, elindítottam a mosogatógépet, beszélgettem Istvánnal. Meg gondolkodtam, hogy menjek-e holnap.. Igazából nincs kedvem.. :/ Roland órája más, mert ott van ő meg ismerem már az embereket is nagyjából. Persze Laura visszajött, ami jó.. Csak..nem is tudom..

kiss me hard before you go summertime sadness..
Nem vagyok oda Lana Del Rey többi daláért, de ez nagyon ott van. Amióta Rolandot láttam ezt énekelni, azóta pláne.. És ma..rájöttem, hogy most tényleg az kéne, hogy elmúljon már ez a szomorúságom. Majd ha valaki megcsókol, akkor elmegy?! :D
Megjött a Crocs szandálom, nagyon nagyon király, jól is áll, minden királyság.

Roland ma is cukorka volt. :] Imádom a csibészes mosolyát, ahogy énekli a dalokat, ahogy Duracell nyuszi módjára neki még van ereje az óra végén vigyorogni és mindent, ami ő.. Néha legszívesebben csak úgy megölelném.. De azt is szeretem benne, hogy erőt ad. Feltöltődöm. Látom, hogy ő pörög és akkor előveszem az utolsó erőtartalékaim és megpróbálom teljes erővel csinálni a feladatot. Ma összemosolyogtunk egy késésen és annyira jó a mosolya.. Az egész arca nevet, a szemei is és áááááhhhhhhh.... :]
Mindjárt szétfolyok a széken. :D
Mégsem érzem úgy, hogy annyira odalennék érte. De asszem úgy vagyok vele, hogy ennyit megengedhetek magamnak, úgysincs senkim, hát ennyit szabad..
Beleesni a fitness tanárba, ez úgysem jelent semmit. Csak attól tartok, lassan igenis jelent, túlságosan odavagyok érte. De mi a túl sok?
Mennyi? Hogyan lehet mérni az "odalevést"?
Ennek örömére meg kellett néznem 2 audioslave videót, mert Mr Cornell is egy odalevés, egy szívszerelem, csak kicsit másképp.. :]
Bár a realitás mindkettőben kb 0, szóval talán nem is olyan nagy gáz hasonlítani..

Áh, nem tudom, késő van már az ilyen filozofálgatásokhoz és miután TL Tunéziában van, Gy dolgozik, Z Olaszországban van, senki nem kíváncsi rám, szóval akár el is alhatok tök nyugodtan..

Úgyhogy ezt is teszem.
Páá! :]



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat