Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2013-09-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2013-09-22


A kutyafáját!

Egyszerűen nincs idegzetem meg kedvem befejezni a naplóim mostanában. Mindig addig van ihlet, amíg le nem ülök írni..
Most is beugrott, hogy tulajdonképpen jobb lenne elmenni tusolni aztán még esetleg pizsiben angolozni egy kicsit, aztán elmenni aludni. Csak szeretném ma kihúzni Lalából a választ az egy millió dolláros kérdésemre..

Jövő hétvégén nyelvvizsga. Félek. Bár tényleg odateszem magam és tanulok, de akkor is tartok a dologtól.
Most nézem..egy napon lesz a pénzügyek meg a környezet gazdaságtan ZH. Mindkettő 3 féléves tárgy, nem hiszem el, hogy senki nem szólt, hogy ne szívassanak már minket.. Na mindegy, holnap megkérdezősködöm majd..

Szóval nyelvvizsga.
Annak ellenére, hogy hiányzik már társ, jelen helyzetben nincs időm még a saját életemre sem, nemhogy másra. Persze, jó lenne, de igazán csak pluszprobléma és idő!! Nekem pedig nincs időm.
És most ki mit akar? Lala, Zoárd és Laci.. :/

Úgyse hiszi el senki, hát csak a naplóban írom le. A múlt keddi Brains koncerten rám nézett a Columbo és utána mondta, hogy hát azt hitték, BME, csak fiúk lesznek, de vannak itt lányok is, méghozzá milyen jó csajok! :D Hülye, de azért szerintem mindenkinek tetszett.
Tuti, hogy bejöttem neki, na! :D Most lehet beképzeltnek tartani, de eddig mindig lehúztam magam, hát éveket kell pótolnom beképzelten, ahhoz, hogy egál legyen. :D És amúgy nem vagyok beképzelt, csak jól esik az a gondolat, hogy egy olyan tehetséges pasi, mint Columbo.. Hát na, értitek!
Bár úgysem olvassa el ezt senki rajtam kívül. Megjegyzem, jobb is. :)
És nem, semmi más. A Columbo cuki meg minden, de picike. A másik jegyárus csajszi hogy mondta, hogy ő szerelmes belé! Aztán meg mondta, hogy azért elfogadná a Punnany-s srácot is.. :D Na, őt én is! :)
A múltkor, mikor Random Trip-re mentünk, megnéztem melyik srác a Wolfie. És a 2. legkeresettebb az volt Google-ban, hogy Wolfie barátnője. Olyat szakadtam. Sok kis tini rajongó.. :D




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat