Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
useless tool..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
useless tool..

http://www.youtube.com/watch?v=K7DdKHMGKZ0

Sometimes I fall apart I feel just like a useless tool..
pontosan emlékszem, mikor raktam ki ezt a számot legutóbb.. akkor is ugyanezt éreztem..

nem vagyok egy messi. ezt eddig is tudtam. De amikor végig ülök egy meccset.. akkor valami eltörik bennem.. akkor úgy érzem, hogy abba kéne hagynom.. csak már vagy 12 éve az életem része, és kicsit nehéz kimondani, hogy vége.. eszembe jut, hogy mennyi időt utaztam a foci miatt, adtam fel pillanatokat olyanokkal, akiket szeretek vagy szerettem, csak mert menni kellett.. azt érzem, hogy egy báb vagyok, akit rángatni lehet.. hogy menjen el igazolást csináltatni MÁSNAK, menjen el MÁS orvosijáért, süssön a csapatban MINDENKINEK szülinapjára, névnapjára, csinálja az oldalt, fényképezzen, töltse fel a képeket, menjen el a pályázatért, és játsszon, amikor mindenki visszamondja és 1 csere van..

azt érzem, hogy egy összegyűrt papír vagyok, amit rugdosnak ide-oda.. egy szemét, és nem kellek senkinek.. velem mindent meg lehet csinálni, mert én vagyok az aranyos vica, aki megbocsát mindent, aki feldolgoz és elnéz mindent.. nekem lehet hazudni évekig komoly dolgokról, ketté lehet törni az életem, mindent, amiben hittem.. el lehet dobni jó messzire.. levegőnek lehet nézni.. el lehet felejteni..
mert mikor már alig van pár perc, és a szemem megtelik könnyel – nem akarom, de ha az érzéseimet el is fojtom, a könnyeim beszélnek helyettem, nem tudom visszatartani -, aztán odajön és megkérdezi, hogy ugye nem haragszom, akkor én az arcomat fogva rázom a fejem, hogy „nem”.. ha arról kell beszélnem, hogy megbántottak, egyszerűen könnyes lesz a szemem, és nem tudom elmondani sírás nélkül.. de nem akarok egy csarnok előtt sírni.. nem tudok mást megbántani a szemébe nézve, ROHADTUL NEM MEGY, még akkor sem, ha jogosan fáj valami.. elmondhattam volna mindent, amit feljebb már leírtam, hogy szar, hogy azt érzem, hogy csak kihasználnak.. semmiféle önbizalmam sincsen, egy selejt vagyok, egy olyan selejt, aki nagyon értékes lehetne, ha hinne magában, ha szeretné magát, vagy mások szeretnék és hinnének benne.. minek baszogat (bocs), hogy csináljam meg bátran a dolgokat, ha be sem rak és érezteti ezzel azt, hogy nem bízik bennem? Én hogy higgyek magamban, ha senki más sem teszi??? Hogy vetkőzzem le a gátlásaimat, hogyan legyek magabiztos és kiegyensúlyozott így?? Minden edzésre elmegyek.. a mai keretből pedig 1 kezemen (ujjamon?) meg tudom számolni, ki volt csak a héten minden edzésen rajtam kívül.. és olyan lett kezdő, (nem őt bántom, mert nem ő tehet róla) aki egy hete nem volt edzésen.. ilyenkor elég könnyen meggyőzöm magam, hogy szarjam le az egészet.. menjek annyi koncertre, amennyire akarok.. vagy akár moziba.. találkozzak a barátnőimmel, csináljak bármit, és akkor menjek csak edzésre, ha épp unatkozom.. semmi értelme komolyan vennem, ha ENGEM sem vesznek komolyan.. ha egyszerűen nem kellek... szar vagyok gyereknek, szar vagyok focistának, szar vagyok barátnőnek, szar vagyok barátnak, szar leszek tanárnak.. ennyi vagyok.. hogy lehet úgy élni, hogy mindenhol második, vagy mindenhol utolsó vagy? Hogy téged bánt mindenki, veled csinálnak meg bármit, mert tudják, hogy veled meg lehet.. mert te nem mondod senkinek a szemébe, hogy rohadjon meg, hanem mosolyogva elsétálsz és otthon sírva fakadsz a fürdőszobában.. aztán leírod egy naplóba magadnak.. haza is inkább csak smst írsz, hogy nyertetek, de most menned kell fürdeni.. mert egyszerűen nem tudnád sírás nélkül elmondani.. mert ez nem egy egyszerű alkalom, hanem a megkoronázása az utóbbi éveknek.. vagy az egész életemnek.. összeszorul a torkom.. nem tudom, mit csináljak.. legyek továbbra is a szőnyeg alá söpörhető gond? Vagy adjam fel azt, amit szeretek csinálni, mert ebben IS béna vagyok, mint mindenben, amihez hozzáfogok??
hogy várhatnám el, hogy valaha is szeressen valaki, ha nem tudom megvédeni magam, és minden bántást lenyelek? Aztán tele leszek vele.. egy nagy adag keserűséget hogyan szeressek?



nem számít..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat