Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2013-10-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2013-10-27

Jó ideje nem sikerül értelmes bejegyzést készítenem, mert..ki tudja, miért? Túl sok minden kavarog bennem, amiket át kellett látnom, aminek le kellett ülepednie. Persze még mindig nem történt meg, ráadásul még jön Románia, ami még felkavarhatja a kedélyeket..
De azért a leltárnak többé-kevésbé vége. Valószínűleg mindenkivel találkozom még. Nem, nem leszünk ismerősök Facebook-on, mert nem vagyok fenn, de úgy érzem, a Pekát kivéve mindenkit megszerettem egy kicsit. Na jó, nem lett kedvencem a Judit se meg a Csabi sem, de a többiek igen. Nem is tudom, ki a legkedvencebb.. Brigi. :)
Nem, amúgy talán..a Guszti. Mert ő olyan..rendes. Emberileg szerettem meg, amúgy nem az esetem meg én se neki, de ő tényleg..jó ember.
De azért furcsa.. Mindenki mondogatta, hogy a barátnője meg a barátja így meg úgy.. És én voltam az egyik, aki bármit tehetett és mondhatott volna, mert szabad, én mégse mondtam és mégse tettem. Csak álltam, egy kicsit szándékosan elveszve, hátha észreveszi valaki, de szerintem csak azt gondolták, szerencsétlen vagyok. És senki, de senki nem mert így közelíteni hozzám. Pedig nem akartam szeparálódni, csak azt akartam, hogy valaki odajöjjön, mert rám kíváncsi. :) Furcsa? Tudom.. :)

És előtte Lala. Akitől megzavarodtam. Beültem előre, Zsoca mellé és nem voltam képes átváltani leltár üzemmódba. Kicsit le kellett, hogy nyugodjon a lelkem, de ahhoz fel kellett hívnom Lalát és el kellett telnie némi időnek. Utána már igyekeztem értelmesen viselkedni.
Az a baj, hogy tegnap túlpörgött az agyam korrekción. Alapvetően Brigi közelsége általában lenyugtat és nem történik ilyesmi. De most..rápörögtem megint a szingliség problémakörére. Eddig azt hittem, van választási lehetőségem. Illetve van kínálat. De most már tudom, hogy valójában nincs. Csak egy ember. Eddig megnyugtatott a gondolat, hogy ha úgy is döntenék, lesz kivel..izé..flörtölni vagy mi. De aztán meg kiderül, hogy mégse.. És amíg mindenki jól érezte magát tegnap, nekem ezen járt az agyam. Talán a Peti látta is rajtam.
És akkor..mikor már a munkából is le kellett jönnöm kikapcsolni az agyam..és erre ráittam, tök fáradtan



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat