Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

cherry naplója


Halálsajt [26829 AL], gazdája cherry
2013-11-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26829
2013-11-01

Miért ne vidd túlzásba az alkoholfogyasztást??

Vodkanaranccsal kezdődött, aztán már narancs se volt benne. Csak beugrottunk egy kocsmába, és megízlett a meggyes fütyülős. Végül is lényegtelen, hogy miért ittam meg annyit... de eléggé megártott. Már nem is emlékszem, hogy mit kerestünk a ligetben, mikor vettem elő a személyimet, kiesett a kezemből, beleesett az avarba. Benne volt a lakcímkártyám, a diákom, az adókártyám, a bérletem, és az oktatási azonosítóm is. Fogalmam sincs, hogy mi történhetett vele, de ma reggel nem találtuk meg, mikor kerestük. A szórakozóhelyre be se jutottunk irat nélkül, de olyan állapotban amúgy sem bírtam volna sokáig. Valamiért rámtört a sírás. Attól féltem, hogy barátom ha elmegy megkeresni a barátnőmet, akkor nem talál majd vissza, és ott maradok egyedül. Nagyon féltem ettől és csak zokogtam. Aztán ketten keresték az diákigazolvány tartómat, én meg ott ültem a fa tövében és hánytam. Nem tudom, meddig lehettünk így ott, de végül jött a taxi, és hazavitt. Az autóban is hánytam, és itthon is vagy kétszer. Mikor felértem, elestem, de szerencsére az ágyamra zuhantam, miközben az állólámpába próbáltam kapaszkodni, ami dőlt velem együtt. Sajnos nem mindig találtam bele a zacskóba, úgyhogy a földre is ment egy kevés.
A másnap az más ügy. Felébredtem, muszáj volt felkelni, de alig bírtam, szédültem, iszonyú hányingerem volt, és nagyon szomjas is voltam. Ilyen állapotban mentünk vissza a ligetbe, hogy megkeressük a diákomat. Szerencsére a friss levegő és a víz javított valamit az állapotomon, de még mindig szédülök, rossz a közérzetem, és a szobám romokban hever. És persze szerezhetem be a hiányzó iratokat. Azt hiszem ez nem volt olyan jó buli, hogy mégegyszer megismétlődjön...

Szóval levontam a tanulságot, az ivás nem szórakozás. Szórakozóhelyre menni is felesleges/értelmetlen, táncolni úgyse tudok, beszélgetni vagy hülyülni meg máshol is lehet. Ráadásul nem is olcsó.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat