Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2013-11-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2013-11-14

Az idő azért sok mindenen változtat.
Például az én érzéseimen..úgy kb mindennel kapcsolatban.
Még mindig nem vagyok képes teljes körű naplót írni..mindenről..annyira sok élmény, érzés, impulzus, megérzés és minden más van bennem, hogy képtelenség mindet szavakba önteni..
Egyre inkább közeledem ahhoz, hogy igazán felnőjek, de most jövök rá, hogy bizonyos szempontból nagyon nem akarom.

Szerdán, 6.-án elküldtem a jelentkezésem a cabin crew munkára. Bedühödtem Lalára, Brigi és Z pedig nagyon biztatott, hát úgy döntöttem, mit veszíthetek?
Végül persze semmit. Tapasztalatot azt nyertem, állást nem, de cseppet sem bántam. Úgy éreztem, sikerülhet ez, de talán nem most volt még itt az ideje. Nem Lala miatt. Más miatt. Fogalmam sincs, mi az, de nem zavar a dolog, hogy csak tapasztaltam, mert figyeltem és most már tudom, mi ez, mit várnak és én mit tudok nyújtani.

Másnap elutaztam Romániába.
Őszintén reméltem, hogy előtte még találkozunk, nem jó úgy elmenni egy másik országba, hogy tele vagy kérdésekkel. De aztán igazából nem is nagyon jutott eszembe. Kérdéseket hagytam itt, ez tény, de ezek ott kinn nem zavartak. Ott más volt a fontos és így nem is nagyon jutott eszembe rajta merengeni.
Vasárnap megcsináltuk az aradi leltárat. Idióta karácsonyi cuccokat számoltam, MDE-ztem, ellenőriztem, ismeretlenek után futkostam és ki voltam akadva, hogy a másik 2 lány már 5-kor fenn ült korrekción. Mi Brigivel éjfél körül mentünk fel, 9 óra munka után..
Ráadásul 8-ig csináltuk, katasztrófa volt, tök kivoltam a végére. Nem mintha Várad jobb lett volna, ott ugyanez, csak még az a nagyon fúúúúúúúúúúúj Magdi is ott volt, aki mellett nem lehetett beszélgetni se. De az a csaj tényleg áá, nagyon gáz. Egy az, hogy csúnya. De mellé okoskodik, fontoskodik, beképzelt, és arrogáns.
Brigi annyit mondott, hadd legyen ennyi öröme az életében.. :)
Én persze Váradon is kibuktam. Aztán Brigi eléggé megmondta, hogy felfújom a dolgot. Sajnos igaza volt, úgyhogy utána bocsánatot kértem a Bakostól, még akkor is, ha igazam volt. Utána inkább csak magamban puffogtam. Igazából nem a csapattal volt bajom, hanem az irányítással. Talán pultban ez nem volt annyira észrevehető, de nálunk abszolút. Bandi is ideges volt amúgy, de nem nagy csoda.

Mindegy, lement ez is. A vacsora jó volt, de aztán Dömének megint sikerült elrontani a hangulatot.
Mindegy, furi volt. A szobánk azért jó volt, a Timi meg a Júlia aranyosak voltak, szóval elment.
A rahat az nem finom, ez is kiderült. :]
Már csak a Gáborral kapcsolatban vannak bennem kérdések. Hozzámér, simogat, masszíroz, kezet csókol, de ezt nem csak velem csinálja. Nem tudom eldönteni, hogy ő ennyire nyitott személyiség, amolyan nagyszájú közönségkedvenc



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat