Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2013-11-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2013-11-19

Én ma délelőttig biztos voltam benne, hogy nem történhet ma velem olyan, ami megváltoztatja azt, hogy nekem Lala az, akivel a jövőm elképzelem..
De történt és magam sem tudom mi. Nem nyűgözött le, csak ott volt velem, mesélt, hallgatott és figyelt. Tágra nyílt pupillákkal. Nem is nézett, ez már..ez már gyönyörködés volt..

Arra jöttem rá, hogy el kell engednem Lalát.
És ha nem jön ő, akkor is el kéne, de nem tudnám. Most se akarom, úristen, nagyon nem. Nem, hozzá akarok bújni, adjon egy puszit a homlokomra, engem nem zavar, mint Dórát, meg akarom csókolni, azt akarom, hogy az enyém maradjon. És igen, azt is akarom.. Nagyon.
De nincs értelme. :(

Nincs értelme, mert egy idő után lemondanék dolgokról. Lehet nem élném meg akként, lehet nem zavarna, meg is tenném kettőnkért...
De előttem az élet. Szeretném kipróbálni magam külföldön, szeretnék szerelmes lenni először, át akarok élni egy csomó mindent. És a Gáborral ezek..szóba jöhetnek, mert ő is szeretne ilyesmiket, tervez ilyesmiket, vevő lenne rá. Hmmhmm, most írt nekem verset.. :)
Jajjistenem, mit csináljak?
Észérvek nem szólnak Lala mellett, de..szeretem. És azt is szeretném, ha ezt a szeretetet konzerválhatnám, örökre ő maradna az a férfi, akivel úgy lett vége, hogy szerettem, hogy nem temettem el kettőnket, mert ő az..ő az, aki rosszkor jött, pedig talán..ő lett volna a tökéletes. Az én nagy Ő-m, az én hercegem...

De valamiért az élet minket nem egy könyvbe írt. Belegondoltam, hogy ha mondjuk 4-5 év múlva találkoztunk volna, milyen más lett volna minden.
Áhh, basszus, nem akarok belegondolni, annyira fáj. Azt remélem, neki ez most még nem fog annyira fájni. Az is lehet, hogy egyáltalán nem. Furcsa, hogy a lehető legegyszerűbb dolgokat csináltuk vasárnap, mégis annyira jó volt vele. Miatta jó lesz egy hülye mozijegyet megvenni, jó a kezét fogva menni és tudni, hogy csak azért néznek ránk úgy, ahogy, mert szépek vagyunk együtt és boldogok..
És talán már sosem..
Nem is érthető, ugye? Hogy miért siratom, hisz az én döntésem, kivel leszek..
Hát azért, mert tudom, hogy nem ő a megfelelő. Hiába szeretem, nem tudok elmenni néhány dolog mellett, most még nem. Őt akarom, mindent, ahogy van. De az nem csak őt jelenti, hanem mást is, amit én még nem akarok és nem is merek bevállalni. Mert mi van, ha megismerem, megszeret és aztán beüt a krach.. Sosem kívánnám tőle, hogy ne ő legyen az első, de azt igen, hogy más szempontból viszont én. De én ezt most..nem tudom még..kezelni. Éretlen vagyok hozzá? Lehet.
De inkább nem is akarom. Csak..ez itt és most..nem kívánságműsor...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat