Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lujzi naplója


Rudolf Gergely [48045 AL], gazdája Lujzi
2013-12-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/48045
2013-12-03

A hétvégén Lőkösházán voltunk énekelni Advent első gyertyájának meggyújtása alkalmából. Vasárnap. Fantasztikus volt. Kaptunk mézeskalácsot a szereplésért, és kint várt mindenkit a forró tea, forralt bor, sütemények és házi sajtot készítő bácsi kínálta különféle készítményeit, diós, csilis, fűszeres. Parenyica.
Régi idők sajt ízei keveredtek a számban. Hogy mennyire szerettem én a sajtot !!
Érdekes, annyira nem kötődöm ezekhez a dolgokhoz...
Most már. Annyira nem fáj már a szívem, hogy ezeket rossz néven vegyem. Örülök, hogy volt idő, mikor még édesanyám citromos túrótortájából ehettem.
Na de. Hoztak egy karámot benne két báránnyal. Ennek nagyon örültem mert nagyon régen láttam már bárányt.
És akkor mondtuk neki, hogy: Bari, kell ló ??
http://www.youtube.com/watch?v=fq9g0S4QVvM
És volt még bálákból kiépítve labirintus. Dehát nekünk kilátszott a fejünk, de én úgy mentem, hogy lebuktam és random módon fölegyenesedtem, hogy helló, nővérem!! mert nővéremmel együtt mentem be... aztán lebuktam, majd valahol megint fölnéztem: helló !!. Jól szórakoztam, aztán az egyik saroknál befordultam, de zsákutcába jutottam. És akkor megszólalt nővérem vőlegénye, hogy: A kijárat a másik irányban van. -.-''''
És aki végigment, az vehetett csokit. Nővérem mikor kijutott, nem vett csokit, azt mondta, becsületes vagyok, nem veszek csokit, mert én egy kislányt követtem és így jutottam ki.
XDD
Utána ugyanezekből a dalokból adtunk elő a németeknek, vagy hát sváboknak inkább. Már a mi kis városunkban. Az egyik néni azt mondta a másiknak, hogy "sosem bocsátottam volna meg magamnak, ha most nem jövök el" ami jó nekünk ^^
Hadd ne mondjam el, hogy ebéd után történt az egész fellépés, erre a németek adtak nekünk kacsacombot meg sült húst meg krumplipürét meg sümetényt.
Aztán persze én nem ettem, mondom felmentésem van. Pont. Lujzi, te csak sümetényt eszel ? Mondom, nem, hazaviszem apukámnak. Erre jön anyukám, és azt mondja: "add már ide azt a sümetényt"
nem adom
add ide
nem adom
add ide
nem adom
-ez nem játszódott le-
odaadtam persze, tudtam, hogy úgyis hoz haza dolgokat.
most pedig !!
vizsgák
télapó
névnapok
karácsony
hejj......



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat