Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Fülöp G. Márk naplója


576 [576 AL], gazdája Fülöp G. Márk
2013-12-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/576
2013-12-09

nem.
bocsanatkeres az, amikor belatod, h rosszat tettel valakivel, es kered ra, h rosszerzes nelkul tekintsen arra vissza. sot, igeretet teszel arra, h tobbe nem koveted el ellene sem uazt, sem hasonlot.

nem akarom a szadba adni a szavakat, csak a sajat nyomoroddal tudsz foglalkozni, kozben meg erzeketlen es onzo vagy. kit erdekel a tibi storid? kit erdekel a merfoldko? koszonni meg vegkepp nem kell... mindenkinek megvan a maga keresztje, hidd el!

nincs bennem igazi harag, es sajnalatra sem szorulok, de ahhoz h egyatalan szoba alljak veled valaha is, ezt meg kell tenned. ha nem, az se baj, jol elvagyok igy is. mellesleg jacksonnak is kijar egy nagy bocsi a reszedrol, de nem akarok beleszolni.

amig nem vagy egyenes, sunnyogsz mindig valaki hata mogott, addig inkabb felejts el. legyen vegre ver a pucadban, allj ki magadert!

tudom, h lesz meg kozunk egymashoz, es hatalmas boldogsag is lesz, de igy biztos nem. majd, egyszer, talan....

tudom.

Bocsánatot kértem, úgy tűnik nem elég. Nem tudom kitalálni te milyen bocsánatkérést vársz. Hiszen te is a saját nyomoroddal foglalkozol, és engem okolsz. Lehet jogosan, de nem én csesztem el egyedül. Ez mindig kettőn áll. Épp ezért Jackson sem érdemel bocsit. Bocsi!
Ha pedig tényleg nem tartasz egyenesnek, ám legyen, nem erőlködöm tovább. Nem fogom bizonyítani. Más véleményen vagy, elfogadom és ennyi. Már nem számít.
És igenis megköszönöm. Mert nekem jelentett valamit,amit adtál.
Szóval KÖSZI! Amit érzek, azt írom le, akkor amikor akarom, mert kiállok magamért.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat