Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
szDoga, Xmas

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
szDoga, Xmas

ötöst kaptam a szakdolgozatomra, el sem hiszem.. olyan kedves dolgokat írt róla a bíráló, mintha nem is az én munkámat olvasta volna.. :D nagyon köszönöm, hálás vagyok!

a karácsony megint nem olyan volt, mint amilyennek szerettem volna, de talán már sosem lesz olyan, vagy majd csak évek múltán. a névnapom is kb annyi volt, hogy egész nap sütöttünk és pakoltunk. nem éreztem azt, hogy ez egy különleges nap, hogy ma picit fontosabb vagyok, mint egyébként. rengeteg olyan ember felejtette el vagy csak lusta volt írni, akiktől jól esett volna, ha gondolnak rám. :) csak egy példát említve, a csapattól igazán örültem volna egy boldog névnapot-nak. egy ember írt összesen, aki már tizenéve a barátnőm, akinél ez "alap", senki más. de! jó volt ilyen smsre ébredni, köszi Zsóófi! :)) nem érdekelnek, akik nem írtak, azoknak köszönöm, akik igen! :) <3

néha történik valami az életben, amit titkon talán szeretnél, de aztán megbeszéled magaddal és az égiekkel, hogy minél előbb felejtsd el és ne is tegyenek semmit az ügy érdekében. aztán egyszer csak megtörténik, talán örülnöd kéne, de mégsem tudsz annyira, sőt, még bűntudatod is lesz. fura, nem?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat